Opa bato!
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::dobar je bio u Oregonu...ne znam gde ce sad
taman idealnopenban ::Peyton Manning ::dobar je bio u Oregonu...ne znam gde ce sad
ima jedno upraznjeno mesto kod brata od njegovog trenera
penban ::Ja jesam, nakon informacija za svlacionicu...
To je ono o cemu smo pricali kada je bilo reci za suspenzije... Klub stiti sebe i svoje interese. Ovako se distanciraju od njega, a pitanje je koliku ce sada kaznu popiti od lige
+jako je tesko da ce ga neko pokupiti koliko god bio dobar igrac
Steelers ::penban ::Ja jesam, nakon informacija za svlacionicu...
To je ono o cemu smo pricali kada je bilo reci za suspenzije... Klub stiti sebe i svoje interese. Ovako se distanciraju od njega, a pitanje je koliku ce sada kaznu popiti od lige
nece ove sezone dok se ne slegne prasina onda ce ga neko pokupiti u practice squad. posle ako ostane da trenira i u formi ima nade za njega
penban ::Steelers ::penban ::Ja jesam, nakon informacija za svlacionicu...
nece ove sezone dok se ne slegne prasina onda ce ga neko pokupiti u practice squad. posle ako ostane da trenira i u formi ima nade za njega
Pre bi nasao mesto u NFL-u da je nekoga ubio nego sto je ovo uradio... mozda da proba u Kanadi
penban ::Robert Mathis tears Achilles tendon
Kakav udarac za
Izgubili najboljeg u ne baš odličnoj odbrani. Šteta.Peyton Manning ::penban ::Robert Mathis tears Achilles tendon
Kakav udarac za
Ajmo Čelični da se bacimo na pravila kanadskog fudbala dok nije kasno.Steelers ::penban ::Steelers ::penban ::Ja jesam, nakon informacija za svlacionicu...
Pre bi nasao mesto u NFL-u da je nekoga ubio nego sto je ovo uradio... mozda da proba u Kanadi
sa future hall of fejmerom chadom ''ochocincom'' johnsonom
to bi bio tim za gledanje, zajebi NFL onda
Pit Bull ::Je l' zna neko gde se mogu downloadovati mecevi
dr.dule ::
odje
i
vodje
Vlado997 ::Ajmo Čelični da se bacimo na pravila kanadskog fudbala dok nije kasno.Steelers ::penban ::Steelers ::penban ::Ja jesam, nakon informacija za svlacionicu...
sa future hall of fejmerom chadom ''ochocincom'' johnsonom
to bi bio tim za gledanje, zajebi NFL onda
penban ::ja ovde gledam
http://gofirstrow.eu/watch/280846/1/watch-detroit-lions-vs-new-york-giants.html
nije mi toliko bitan kvalitet posto kontam da cu zaspati na pola
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu