Palermo ::Burfict se zakucao glavom Flekici u jaja, pa je završio van terena sa lakšim potresom mozga
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Palermo ::Burfict se zakucao glavom Flekici u jaja, pa je završio van terena sa lakšim potresom mozga
Poslednji izmenio Ol' Dirty Bastard dana Ned 07 Sep 2014, 20:36, izmenjeno ukupno 1 puta
dajte da vidim,covek mi je zmaj u timuOl' Dirty Bastard ::hahahahaha sad sam video potez Browna, pa ovo je haos
Ol' Dirty Bastard ::hahahahaha sad sam video potez Browna, pa ovo je haos
u kurac...Cenci ::Ol' Dirty Bastard ::hahahahaha sad sam video potez Browna, pa ovo je haos
I ja,dobice tekmu dve kazne da ga jebes
Bum nogom u glavu,ko bruce lee
Steelers ::ma sve je to bilo u zaru borbe, nadam se da ga nece suspendovati
Ol' Dirty Bastard ::Steelers ::ma sve je to bilo u zaru borbe, nadam se da ga nece suspendovati
Mozda kik-boks borbe
hahaha legendarnoOl' Dirty Bastard ::https://v.cdn.vine.co/r/videos/36D8DB20C81120461548008222720_1f65722dbdb.3.4.mp4?versionId=CV8nMAWO16pFCPligS91TaQ4JN8TToNs
dobio je penalty za unnecessary roughness,dosta je...Palermo ::Kakvi legendarno, suspenzija najmanje godinu dana za ovo.
takodjeOl' Dirty Bastard ::Kako ga je samo prikucao, gledam snimak 20 puta i smejem se
Palermo ::Kakvi legendarno, suspenzija najmanje godinu dana za ovo.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu