Steelers ::sta vam ne fali
Dobar QB i TE that's for sure
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Steelers ::sta vam ne fali
Ne fali ništa,biće bruku poena.Vlado997 ::Šta fali nama i Failconsima?Pit Bull ::Arena opet pocinje sezonu sa Atlanta-NO pored Baltimor-Sinsinati i Majami-Nju Inglend
Pit Bull ::Arena opet pocinje sezonu sa Atlanta-NO pored Baltimor-Sinsinati i Majami-Nju Inglend :facepalm:
Spartacus ::Veci je za Arenu minus sto u cetvrtak ne prenosi Bal-Šit.
zasto bi iko pustao Mia-NE umesto Atl-NO?Pit Bull ::Arena opet pocinje sezonu sa Atlanta-NO pored Baltimor-Sinsinati i Majami-Nju Inglend :facepalm:
Steelers ::Spartacus ::Veci je za Arenu minus sto u cetvrtak ne prenosi Bal-Šit.
de de ponovi molicu, kako
Spartacus ::Pit Bull ::Arena opet pocinje sezonu sa Atlanta-NO pored Baltimor-Sinsinati i Majami-Nju Inglend :facepalm:
Derbi divizije, moj mikula.
Majami ce svakako u ovoj sezoni da bude dalje od PO, a u odnosu na Baltimor-Sinsinati verovatno nas ocekuje atraktivnija utakmica sa vise poena a to vecina gledaoca bi to pre gledalo.No, to ne znaci da ce derbi AFC North da bude dosadan.Veci je za Arenu minus sto u cetvrtak ne prenosi Bal-Šit.
Biće sve samo ne mrtva, i mnogo bolja nego MIA-NE.Pit Bull ::Spartacus ::Pit Bull ::Arena opet pocinje sezonu sa Atlanta-NO pored Baltimor-Sinsinati i Majami-Nju Inglend :facepalm:
Derbi divizije, moj mikula.
Majami ce svakako u ovoj sezoni da bude dalje od PO, a u odnosu na Baltimor-Sinsinati verovatno nas ocekuje atraktivnija utakmica sa vise poena a to vecina gledaoca bi to pre gledalo.No, to ne znaci da ce derbi AFC North da bude dosadan.Veci je za Arenu minus sto u cetvrtak ne prenosi Bal-Šit.
Mrtva bre utakmica, em mi je Atlanta jedna od ogavnijih ekipa em ocekujem dosadnu utakmicu... Cak ni preko 40 poena ne ocekujem. Baltimor-Sisinati po pravilu bude jaka utakmica a Majami-NE takodje...
Vala baš.Danijel Lg ::pa većina ekipa i igra tokom utakmice smao sa 2
novinari seru za medalju
Peyton Manning ::Brian Hoyer gets the start at QB for the Browns, he's one of 20 starting QBs the Browns have used since 1999, more than any other NFL team
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu