Mean_Machine ::FdS ::Imam i ja jedan Bold Prediction za ovu sezonu... Džajantsi uzimaju čak tri pobede ove sezone...
Mnogo je kume, mnogo je...
eto uzeste, dosta vam je, od Orlova sledi prizemljavanje
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3
Mean_Machine ::FdS ::Imam i ja jedan Bold Prediction za ovu sezonu... Džajantsi uzimaju čak tri pobede ove sezone...
Mnogo je kume, mnogo je...
Majk Smitdr.dule ::koji trener ce prvo popiti nogu u dupe
Ovo bi se moglo računati kao 50% uspješnosti.Mifoche ::Oве године SB Сан Франциско - Нова Енглеска.
GB са својом одбраном делује неозбиљно, колико год да су добри у нападу. Задњих 10 година нико није узео 2 прстена узастопно, неће бити лако ни Сијетлу иако су јако добри. Aризона би требало барем у плејоф да уђе, али немају QB-a да би ишли до краја. Чикаго је био очајан прошле године у одбрани, треба видети да ли су се ишта поправили. Saints-и морају да играју боље ван своје хале.
Денвер очекујем да буде слабији него прошле године, иако на папиру не делује тако. Надам се бољем отпору из њихове дивизије. Индијанаполис има лошу офанзивну линију и нема RB-a. Од ових несрећника из наше дивизије човек никад не зна шта да очекује. Мислим да је Синсинати пуно изгубио одласком оба координатора, Питсбург је лош 2 сезоне узастопно. Балтимор је велики знак питања, нарочито у нападу.
Sirko ::Robert De Niro ::Ja mislim da Vikesi osvajaju lagano
šalu na stranu ali mislim da Najnersi osvajaju.
Stvarno mislim, ali se potajno nadam da ovim svojim realnim predvidjanjem cu uspeti da ih izmalerisem.
Suza mi niz obraz spontano krenu.Freak ::mladjani Vlado ce voleti moj bold prediction
SB XLIX: Denver Broncos vs. New Orleans Saints
Od Gazde očekujemo bolje u nadolazećoj sezoni.Gazda ::Pošto sam prošle godine promašio ko će biti šampion(za malo)....
Evo opet mojega pika:
ovo je lako, ne vidim ko može Pajser brigadu da zaustavi da ovaj put uzmu Lombardija. Faktor hladnog vremena u SB više ne igra ulogu
p.s. osim GB naravno
Peyton Manning ::ja imam velika ocekivanja od Bearsa ove sezone...strasan napad imaju
Ko zna znanje, nema potrebe da polemiše.Vlado997 ::Sijetl neće osvojiti Superbol. Živi bili pa vidjeli.
Idi na stranu : 1, 2, 3
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu