Evo sagledavanja slike iz mog ugla.
TB - Novi HC sa pedigreom, ali stari problemi. Ume Brus da vadi kestenje iz vatre, ali ovi su baš kritični. Prvo, QB koji nije pokazao klasu u ove četiri godine. Istini za volju, ima samo jednu pravu metu, ali QB je taj koji WR treba da čini boljim. Posebna priča, što je Vinston pod pritiskom, jer nakon ove sezone mu ističe ruki ugovor. Pitanje je da li je do sada dovoljno pokazao da bude plaćen. Odbrana je druga priča, ima dosta talenta, ali sekundari treba da se dokaže i pokaže. Očekujem da budu slični kao prošle sezone, nema tu previše materijala za neki veći boom.
NYJ - Druga godina u ligi je uvek zeznuta za QB-a. Posebno kada dva puta igra protiv BB. Jeste to divizija kojom mi dominiramo, ali ove sezone će se baš tući za to drugo mesto. Kako god ne vidim da u konkurenciji OAK, CLE, LAC mogu do plejofa. Plus, doveli su fantastičnog RB koji je više šteta za svlačionicu nego šta drugo. A i šta se sve zbog Bela izdešavalo u predsezoni.
SF - tim za koji niko ne može sa 100% da kaže da li smrdi ili miriše. Da li GG dovoljno spreman da igra... to niko ne zna. Prošle sezone su ih izmučile povrede, pa nismo puno videli od njih, ali opet ko zna šta sve mogu kada su zdravi
KC - ekipa koja će doživeti imploziju ove sezone. Super je što grade tim oko mladog i perspektivnog QB koji je ogromna zvezda, ali da vidimo kakav će biti u drugoj sezoni. Liga nije bila spremna na Patrika, da vidimo da li je one hit wonder ili je prava stvar. Plus, mentalitet tima, tj njihovo HC mi ne uliva nadu da će biti na nivou iz prethodne sezone.
MIN - Kirk je jedan od QB koji je najviše puta požurivan prošle sezone. OL nije radila svoj posao, ali nikako. Ove sezone su to malo sredili. Ako OL uspe da mu da vremena biće dobro, ako ne ode Zimer iz Minesote
To je ono što mi je zapalo za oči od timova koje je Pit Bull postavio...
A takođe mislim da će PIT biti razočaranje, da će IND biti najbolji tim u AFC South i da će ta divizija uz AFC West dati dva predstavnika u PO...
Jedini problem je što je sada jun i što timovi još nisu krenuli ozbiljno da rade, tako da je ovo sve prazna priča.