Opet, sve zavisi od toga da li ce Linc igrati. Kada je on na terenu uglavnom WR imaju 1 na 1
Mislim da bih se tako i ja proslavio kao WR u Sijetlu
Mislim da bih se tako i ja proslavio kao WR u Sijetlu
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
penban ::Linc gubi dnevno 30k sto se ne pojavljuje na kampu, znaci da ce ugovor koji mu ponude morati da bude oko 8-9 miliona po sezoni. Jeste covek degen, ali on je bukvalno napad Sijetla... mada je vec dobio neke pare... mislim da je Sijetl u nezgodnoj poziciji i da ce oni popustiti i dati mu nov ugovor.
Zona do trona ::penban ::Linc gubi dnevno 30k sto se ne pojavljuje na kampu, znaci da ce ugovor koji mu ponude morati da bude oko 8-9 miliona po sezoni. Jeste covek degen, ali on je bukvalno napad Sijetla... mada je vec dobio neke pare... mislim da je Sijetl u nezgodnoj poziciji i da ce oni popustiti i dati mu nov ugovor.
Linc ima 28 godina. Mozda dobije lepu cifru u prve dve godine ugovora,sve ostalo je ludost sa aspekta Seahawksa.
Ne bi me uopste iznenadilo i da Seahawksi ne popuste pred zahtevima njegovog agenta...
Poslednji izmenio Steelers dana Sub 26 Jul 2014, 18:38, izmenjeno ukupno 1 puta
Postoji slika u kojoj on mota gudru u dolar ili sipa kokain(nebitno). On je na tu i slične fotografije rekao da je to njegov prvatni život i da smije da radi šta hoće.Gazda ::koja je priča sa manzielom, nisam pratio ništa ovih dana. kao nešt nisu zadovoljin sa njim?
NFL Fans Serbia » Sezona 2014/15 » Preseason 2014-2015 » Offseason 2014 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu