Ispustismo 9 razlike u poslednja 4 minuta... Bitno da Dule psuje svima sve redom a time-out je trazio kad su ovi vec prisli na 1 razlike.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Gazda ::penjo?
Freak ::...U nedelju avetinjski prazna Arena sa dva zagrebacka kluba u sred Beograda. ..
penban ::voleo bih kad bih mogao... bice bolje sutra
sada sam u k
dr.dule ::Freak ::...U nedelju avetinjski prazna Arena sa dva zagrebacka kluba u sred Beograda. ..
mozda dodje kabe na mec pa ga ugostimo u bibercetu. bude dz ulaz pa da idemo da gledamo mec. mozda i pivo bude dz.
dr.dule ::penban ::voleo bih kad bih mogao... bice bolje sutra
sada sam u k
ja sam k zato sto mi svakog meseca 33% plate poslodavac uskrati a ove tezge sto radim moram malo malo da menjam.
Freak ::Meni kroz glavu prosao Kecman... pomislio sam, sad ce ovi da nam vrate isto.
Freak ::dr.dule ::Freak ::...U nedelju avetinjski prazna Arena sa dva zagrebacka kluba u sred Beograda. ..
mozda dodje kabe na mec pa ga ugostimo u bibercetu. bude dz ulaz pa da idemo da gledamo mec. mozda i pivo bude dz.
Ako dodje onda idemo navijati. Jos ako je i pivo dz ima da pevamo iz sveg glasa.
upravoFreak ::Meni kroz glavu prosao Kecman... pomislio sam, sad ce ovi da nam vrate isto.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu