Tu su još Srbija i Hrvatska... a čeka se još jedna reprezentacija.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
penban ::Teško je sada davati prognoze.
Nama repka nije kompletna. Realno, ovaj turnir u BG su odigrali sa 30-40% snage, ali takvi su bili protivnici.
Ono što me jako plaši je pozicija krilnog centra... tu imamo samo takvu rupu ako Bjelica ne bude igrao... a i ako bude igrao pitanje je kakav će biti.
Zona do trona ::penban ::Teško je sada davati prognoze.
Nama repka nije kompletna. Realno, ovaj turnir u BG su odigrali sa 30-40% snage, ali takvi su bili protivnici.
Ono što me jako plaši je pozicija krilnog centra... tu imamo samo takvu rupu ako Bjelica ne bude igrao... a i ako bude igrao pitanje je kakav će biti.
Jokic moze bez problema da igra 4, Bobi dolazi na OI,zar ne?
Wild Raven ::Inače, treba čestitati Bokiju. Hrvatska je sjajno odigrala turnir u Torinu i zasluženo izbambusala Grke i Žabare i plasirala se na OI.
E sad, da li se držati svojih principa ili napraviti izuzetak od kojeg bi reprezentacija imala veliku beneficiju? Meni je odgovor logičan. Bobiju je mjesto u timu.Zona do trona ::
Djordjevic mora da proguta ego, Bobi se kasno razvio u odlicnog igraca, vec ima dosta godina,a ceka svoj prvi veliki ugovor. Apsolutno je bilo logicno da Bobi iskulira kvalifikacije.
Tačno. Moraće i Ameri jednom pasti sa trona, a možda je to baš ova godina.kb8 ::Uzimamo zlato...
kb8 ::Uzimamo zlato...
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu