komesar odobrio trejd. Jetsi salju pik za par minuta.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::Mifoche ::@Dule
Mozes ti njega da stavis gde hoces, ali je glupo trositi tako visoki pik na nekoga ko nije idealan za tu poziciju. Svaki tim uvek gleda kako se igrac uklapa u njihovu shemu. Tuitt bi u Dallasu verovatno bio rotacioni igrac u subpackage-ima. Mislim da kao 5 tech moze da bude dominantan.
sada ako bi ga uzela ekipa sa 43D on bi svakako bio 3tech DT. kao sto rekoh to mu osnovna skolska pozicija . e sada on ima gradju za 34DE ali i za 43DT. sada to ne garantuje da bi se snasao kao 5tech DT. u principu se slazem da bi bilo bolje da ga izabere ekipa da im igra 34DE ali sada u ovim sistemima gde ima po pet bekova sve manje i ekipa igraju sa tri linijasa vec su u nekoh hibridnim 425 sistemima
Izbacuj tekstove ako mene pitaš. Jedva čekam da završiš NFC South.penban ::
Imam spremna jos 4 teksta, ali da ne gusim portal
Izbacivacu tako na svaka dva dana po dva teksta... do 1.5. bi trebalo sve da bude na portalu
Vlado997 ::Izbacuj tekstove ako mene pitaš. Jedva čekam da završiš NFC South.penban ::
Imam spremna jos 4 teksta, ali da ne gusim portal
Izbacivacu tako na svaka dva dana po dva teksta... do 1.5. bi trebalo sve da bude na portalu
Vlado997 ::Rob Rajan je završni dio sezone igrao u 4-2-5 sistemu. Igrao je sa tri sejftija.
Mislio sam na Saintse. Nadovezao sam se na ono da sve više ubacuju igru sa pet bekova.Mifoche ::Vlado997 ::Rob Rajan je završni dio sezone igrao u 4-2-5 sistemu. Igrao je sa tri sejftija.
Прошле сезоне је координатор био матори Kiffin.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu