Danijel Lg ::dokle se stiglo
Ceka se na to da li bira Zvaljo ili ja.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel Lg ::dokle se stiglo
Gazda ::penban ::Živ je Dane
...umro nije
Vlado997 ::Nije mi jasno što je Žvaljo birao centra. Doveli su De la Puentea i ta rupa je otklonjena.
Ovog ocjenjuju kao najboljeg centra u klasi, ako već trebaju rezervnog centra, to se može pokupiti u kasnijim rundama.Murphy's ACL ::Vlado997 ::Nije mi jasno što je Žvaljo birao centra. Doveli su De la Puentea i ta rupa je otklonjena.
A dobro, od viska glava ne boli.
Mifoche ::@Dule
Mozes ti njega da stavis gde hoces, ali je glupo trositi tako visoki pik na nekoga ko nije idealan za tu poziciju. Svaki tim uvek gleda kako se igrac uklapa u njihovu shemu. Tuitt bi u Dallasu verovatno bio rotacioni igrac u subpackage-ima. Mislim da kao 5 tech moze da bude dominantan.
Steelers ::ne nego kad vec nemam nfl scoreboard da uljepsam reko da iskoristim vizuelni identitet koji se koristi za evropa ligu
Ol' Dirty Bastard ::Aha, ja reko da niste na vreme napustili NFL da izbegnete gazenje od strane Ravensa naredne sezone
Freak ::Jetsi nude Cleveland Brownsima preostalog pika 4. runde (no. 115) i pika 5. runde (no. 154) za pika br. 83 u trecoj rundi...
Nadamo se da ce dobri odnosi Mike Pettine-a i Sexy Rexy-ja presuditi da se ova ponuda prihvati
Steelers ::Ol' Dirty Bastard ::Aha, ja reko da niste na vreme napustili NFL da izbegnete gazenje od strane Ravensa naredne sezone
sto se osvajali osvajali ste i da ste srecni. Nemate vi to u sebi pobednicki mentalitet, tradiciju, zagrizenost... Vi ste siti, monako modernog americkog fudbala
Mifoche ::@Dule
Mozes ti njega da stavis gde hoces, ali je glupo trositi tako visoki pik na nekoga ko nije idealan za tu poziciju. Svaki tim uvek gleda kako se igrac uklapa u njihovu shemu. Tuitt bi u Dallasu verovatno bio rotacioni igrac u subpackage-ima. Mislim da kao 5 tech moze da bude dominantan.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu