nikad mi nece biti jasno zasto toliko ljudi voli tim kakav je Barca...
toliko ciganije na jednom mestu...dovoljno ih je videti
toliko ciganije na jednom mestu...dovoljno ih je videti
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
ne pricam o far pleju,bas me briga za to,nego kad ih vidis kao skupinu...plus smaracki fudbalDanijel Lg ::ne znam
možda bi se moglo postaviti slično pitanje za Real
sve oličenje fer pleja
Danijel Lg ::smarački kažeš
smoriše sinoć epski
FdS ::Naravno da bih voleo da Atletiko osvoji titulu, ali pošto svi znamo da se to neće dogoditi, bolje Barsa nego Real.
Real u jednom delu svoje istorije ima izraženu tu fašističku konotaciju. Bili su Frankova igračka i njegov lični klub. Katalonija je uz Baskiju oduvek bila najprogresivniji deo Španije. Otud ću Barsu uvek staviti ispred Reala, iako iskreno ne ljubim mnogo ni jedne ni druge.
sad citam sta pisete i nista upravu ti i Dane...Robert De Niro ::ako svira penal mora pokazati crveni. Nema drugepenban ::Miki, da li bi ti tu svirao penal i crveni?
Moje misljenje je da je u takvim situacijama dovoljna kazna penal. Da je van 16 onda i crveni i faul... ovako kada se svira oboje daje se velika prednost ekipi koja puca penal.
FdS ::
Real u jednom delu svoje istorije ima izraženu tu fašističku konotaciju. Bili su Frankova igračka i njegov lični klub. Katalonija je uz Baskiju oduvek bila najprogresivniji deo Španije. Otud ću Barsu uvek staviti ispred Reala, iako iskreno ne ljubim mnogo ni jedne ni druge.
hahaha ne treba ti mudrosti kad znas da je antic vodio atletiko, ipak covek ostavio nesto iza sebeFreak ::
Mudar c'oek ovaj Steeler
Cholo vodi Atletico do titule
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu