Jel to Mesi prelazi u PSG?
Mrzi me da trazim insajderske informacije i da vidim kako stoje pregovori.
Ako se to ostvari, moze da se desi da cu Barsu pratiti prvih par meseci do trenutka dok ne krene ponovo da lesinare engleske klubove. Ovaj trenutni sastav mi se svidja, ne verujem da ce do trofeja ali ce Kuman da spremi opasnu generaciju za njegovog naslednika. Onda nakon toga krecu trofeji. Btw, i Perez mi deluje ko da je vec digao od lige i da je sav fokus na LS. Plasi se u narednim godinama da se Barsa ne izjednaci sa njima po broju trofeja LS(ne i Kup Sampiona).
Btw, verovali ili ne meni je Barsa bila ogadjena zbog previse Katalonaca, a generalno su uneli mnogo negativnih trendova. Jebena lasica Gvardiola...
Ova internacionalna ekipa oko Ronaldinja je vec bila druga prica, ipak je to bio sudar vise kultura.
Jedino sa te strane mi je drago sto ih je Real razjebo sa njihovom internacionalnom ekipom. Usrale ih neke titule, ali nema veze. Jaci udarac su primili, pa ce biti i jaca reakcija. Real treba da odradi jos par dobrih prelaznih rokova da bi mogao ozbiljno da stane na crtu novoj Barsi bez Mesija. Deluje mi da trena da anticipiraju promene, a nesto se cudno ponasaju poslednjih godinu dana i jace. Nece bitri cudno ako ostanu bez Halanda, jer je to njihovo novo normalno. Ne bi me uopste iznenadilo da doguraju daleko u LS, a da budu cetvrti u ligi. Zanimljivo je gledati sada i Real i Barsu kada su ostali bez marketinskih resursa.
Ako Barsu budu interesovali najvece zvezde van Spanije i PSGa, reci cu jebes ovaj dekadentan moderan fudbal. Gledacu povremeno nemacku Barselonu- BVB09.