NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Offseason 2014 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo

+18
Steelers
TutaQB
Cenci D
Peyton Manning
Freak
penban
Srbistuta
SymphonyX
Sirko
mardok
black & silver
kb8
Vlado997
Mos Def
dr.dule
Zver
Danijel Lg
Miki HOF
22 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 36 od 40]

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

očekujem da se Hjuston reši Andre Johnson-a. pik druge runde bi bio sasvim zadovoljavajuće ali je izjeb što to nisu uradili pre drafta.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Offseason 2014 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo - Page 36 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

penban

penban
Moderator
Moderator

Different approach with rookie QBs. Jags don't want to play Bortles this year, Vikes not rushing Bridgewater, same with Raiders and Carr.

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

uvek je bilo pametno da ruki kvoterbeka polako uvodis u profi zivot.

Offseason 2014 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo - Page 36 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

Srbistuta

Srbistuta
MVP
MVP

Andre bi mogao u Baltimore ili Patse

penban

penban
Moderator
Moderator

gotivim ga, ali mislim da nam ne treba toliko
imamo sasvim ok risiverski korpus... sve slotovi, ali dobri

Lomljiv u struku

Lomljiv u struku
Standardan
Standardan

Case Keenum je po meni nebo i zemlja uporedjujuci sa T.J. Yeatsom...
Gotivan je skroz, gledao sam ga u par navrata prosle sezone - kad pomislis da je 3&out + sek za minus 20y, brat iskrembluje ko manijak i zafrljaci loptu 50y i cesto je uspevao da nadje Andrea i poveze ga sa TD...Sto kaze Penjo, da mrtvi Hjuston nije prosuo sezonu posle prve 3 utakmice i krenuo da juri prvog pika,i da su imali jos nekog risivera koji valja na rosteru,bilo bi tu pobeda i za Case-a! Koji je totalni manijak i totalni mudonja, za razliku od ovih game manager oloskih kvotera.

Potpisujem da ce bolji skor imati sa njim nego sa jebenim Fitzpatrickom

penban

penban
Moderator
Moderator

meni je kod hjustona slicna situacija kao sa kanzas sitijem

naime, pre par sezona KC je igao plejof, a onda ocajna sezona, pa opet plejof i na dominantan nacin su stigli tamo. HOU se pre par sezona pominjao kao tim koji moze do SB. ima tu kvaliteta, jos kada se dodaju ovi rukiji... mislim da ce pored svih rupa u rosteru biti oni dosta dobri ove sezone... cak mislim da ce imati 8 i vise pobeda

Lomljiv u struku

Lomljiv u struku
Standardan
Standardan

Sa ovom jadnom divizijom, bi svakako morali...

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Ljudi imaju olos od sekanderija. Invalida lLb. Nemaju ni NT, nemaju ni DE, OLB.I. Sve sto imaju dsnas je JJ.W

Sto se tice Hjuston koledz zvezde, mozda je dobar za Teksanse ako ce svake godine u prvi red u pozoristr za jure.

Batalimo price o jurnjavi prvog

Poslednji izmenio dr.dule dana Čet 22 Maj 2014, 22:57, izmenjeno ukupno 1 puta

Lomljiv u struku

Lomljiv u struku
Standardan
Standardan

Ali Dulence, ne zaboravi i faktor Kusing! Nekako kad god se on sjebe sezona ode u k....

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Invalid

Lomljiv u struku

Lomljiv u struku
Standardan
Standardan

Laughing  mnogo je 3 sezone IR u nizu

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

njima ove godine moze doneti bolje rezultate jedino Romeo. OBrajen je ok of.trener ali je dozvolio luksuz da izgubi Mosa i zato uopste nemam poverenja u tog nadmenog lika. sve u svemu krsina od tima ali ajde krsina divizija , mada opet Jax ima po meni ozbiljniji tim pa cak i bolji draft ma sta govorili americki likovi.

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

All-Game of Thrones football team

http://www.nfl.com/photoessays/0ap2000000352675

Offseason 2014 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo - Page 36 General-manager-petyr-littlefinger-baelish_pg_600

Offseason 2014 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo - Page 36 Potpis

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Denver Police issued an arrest warrant Thursday for Broncos safety T.J. Ward, a prized free-agent acquisition during the offseason.

NFL Media obtained a statement from Denver Police Department spokesman Sonny Jackson detailing Ward's involvement in an altercation that preceded the arrest warrant.

"The incident involving T.J. Ward occurred on the evening of May 9 at a nightclub in southeast Denver called Centerfold," Jackson said. "We determined that there was a dispute, and he was involved in a minor altercation.

"He was issued a summons for simple assault and disturbing the peace, both misdemeanors. The arrest warrant was issued Thursday because he hasn't turned himself in yet."

The Broncos released a statement on the matter: "We have been aware of this issue and will continue to review all of the facts."

One of the NFL's premier "box" safeties, Ward signed a four-year, $23 million contract with the Broncos in March. The 27-year-old Ward spent his first four pro seasons with the Cleveland Browns, where he earned a Pro Bowl nod in 2013.

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

dr.dule ::
dr.dule ::

mardok

mardok
Moderator
Moderator

Nije Hjuston los , koliko su se trudili da budu losi kad je sve krenulo nizbrdo.

Odradili su "retooling" , ali falice im dosta delova , kao sto su im falili prosle i Mario, i Barvin, i oni OL sto su pobegli.
Snaga napada je bila jaka OL, sa zdravim Fosterom, kad su tu pukli nastao je raspad sistema, sad vise nema ni Tejta, ni Danijelsa koji im je prakticno bio druga hvatacka opcija kad je zdrav, ali imaju i dalje Andre Dzonsona, tu je i Hopkins, pokupili su dobrog G na draftu, i TE. Nije da su losi ekipa, jos ako moj miljenik sa Ohio St. D.Posey zakrpi kolena....

Odbrana ce opet biti jaka, imas pored Kusinga i Rida i Vitnija M, onaj CB dzozef je zlostavljao WR kad sam ja gledao, mislim da im NT nece toliko faliti ako Nix odigra dobro, i plus Wat i Klovan. I onaj ruki SS od prosle godine iz J.Karoline je upucavao ljude po terenu.

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

oni imaju tog Dzozefa ali po meni on je u padu. drugi korner Dzekson ako se dobro secam imena je klasicni Bama lik . vise napucan nego sto vredi. malisa sa Karoline je goli prosek a FS mislim da i nemaju.

Rid ce na ILB posto onaj nadrogirani invalid ne moze ostati zdrav celu sezonu ali nikada, pitbul sa Ilionaisa je totalni promasaj za sada a sada ce da ga prebace verovatno na Levu stranu a tamo nema vise Smita vec Krika koji koliko god meni izgledao pre dve godine kao 34DE imam utisak da to ipak nije. Niks NT je mnogo pao na draftu a mozda je to razlog onaj njegov kriminalni duel protiv Bame. JJ W je snaga a Klauni treba tek da se privikava na nfl.
naravno Romeo je ipak coek koji i od lose odbrane je znao napraviti sasvim dobru.

njima ce najveci problem predstavljati napad. OBrajen kao neki ofanzivni guru ce imati dosta posla.

po meni borba za drugo mesto sa Jax je uspeh.

mardok

mardok
Moderator
Moderator

Ih sad ispadose nivo druge lige SAAFa.
Istina je da su prosli zenit, ali bas toliko da sagore...

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

dobro sada nisu ni druga liga SAFS ali nisu po mom ukusu uopste. mada ko mene uopste i pita. ko zna šta u glavi ima def.guru Romeo

mardok

mardok
Moderator
Moderator

dr.dule ::ko zna šta u glavi ima def.guru Romeo

Ima 2 hot doga i cok.milksejk.

Ako im DL "proradi" , LB ce moci da pokrpe ostatak, i da DB ne trpe previse.
Ono koliko sam ja gledao CB Dzozef je bio dobar, ali opet ni mi nismo imali neke opasne WR ili QB. Onaj drugi Karim Dzekson je kriminalan.
Definitivno ce moci da napadaju protivnicke QB i od toga ce sve zavisiti.

A za napad imaju off gurua, imaju QB sa harvarda, i imaju Andrea/Fostera videcemo sta ce da skuvaju.

Monta Ellis #8

Monta Ellis #8
NFL Star
NFL Star

Slaba vajda od Texans-a...zna se kome pripada AFC South ove sezone  Very Happy

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Monta Ellis #8 ::Slaba vajda od Texans-a...zna se kome pripada AFC South ove sezone  Very Happy

ubedljivo najgora divizija, velika greska posle ekspanzije

Offseason 2014 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo - Page 36 Potpis

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

na prvi pogled front sedam im po imenima izgleda odlicno. sve momci sa dobrim koledz karijerama. rekoh ne verujem u taj sekanderi.

kvoterbek sa Havarda! nemam sta reci

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

Patrick Peterson: Sherman not a shutdown corner

74% people agree on NFLN poll

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 36 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu