samo zezaj
ja ne vidim ovim momcima na rosteru nekog ko ce uhvatiti 60+ lopti, a ne preko 100
ja ne vidim ovim momcima na rosteru nekog ko ce uhvatiti 60+ lopti, a ne preko 100
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel Lg ::edelman je klasicni igrac sistema
Peyton Manning ::a koji jesu?penban ::How much interest has DeMarcus Ware received? Six playoff teams have called. He’d like to move quickly if possible.
6 timova medju kojima NE nije ni u prici...
Pa ode nam Dženkins, treba nam S. Možda bude igrap sa stan, hranu, bus plus i kurvu u dvije sedmice.penban ::Bills free-agent S Jairus Byrd is on his way to New Orleans to visit the Saints, per source.
Od kojih cete para njega da platitie rodjaci?!
Vlado997 ::Pa ode nam Dženkins, treba nam S. Možda bude igrap sa stan, hranu, bus plus i kurvu u dvije sedmice.penban ::Bills free-agent S Jairus Byrd is on his way to New Orleans to visit the Saints, per source.
Malo sam se šalio na naš račun.penban ::Vlado997 ::Pa ode nam Dženkins, treba nam S. Možda bude igrap sa stan, hranu, bus plus i kurvu u dvije sedmice.penban ::Bills free-agent S Jairus Byrd is on his way to New Orleans to visit the Saints, per source.
najbolje rangirani FA?
Vlado997 ::Moram da pohvalim @penjamladozenja. Nije mu ravan ni Adam ni Ian. Brži si od CIA-e.
NFL Fans Serbia » Sezona 2014/15 » Preseason 2014-2015 » Offseason 2014 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu