zokiruma ::niko nece od ovih sto navijaju za :NEP:da veceras :DEN:igra vrlo dobro
c c c
evo ja kazem da Denver igra 100% svojih mogucnosti
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
zokiruma ::niko nece od ovih sto navijaju za :NEP:da veceras :DEN:igra vrlo dobro
c c c
dr.dule ::zokiruma ::niko nece od ovih sto navijaju za :NEP:da veceras :DEN:igra vrlo dobro
c c c
evo ja kazem da Denver igra 100% svojih mogucnosti
Peyton Manning ::trebali su Patsi sutirati FG
to se zalite Brejdiju,sto ne moze da pogodi otvorenog Edelmana,pa mec nije isao u drugom toku...tad povrede ne bi bile isticane u prvi planpenban ::zokiruma ::niko nece od ovih sto navijaju za :NEP:da veceras :DEN:igra vrlo dobro
c c c
Vidis i ja imam taj problem. Kada igram basket sa covekom koji ima iscasen zglob, longetu na ruci i derem ga niko mi ne priznaje pobedu...
Poslednji izmenio Steelers dana Ned 19 Jan 2014, 23:21, izmenjeno ukupno 1 puta
Steelers ::tomas salje patriotse po burek
edit: haha citas mi misli
Peyton Manning ::to se zalite Brejdiju,sto ne moze da pogodi otvorenog Edelmana,pa mec nije isao u drugom toku...tad povrede ne bi bile isticane u prvi planpenban ::zokiruma ::niko nece od ovih sto navijaju za :NEP:da veceras :DEN:igra vrlo dobro
c c c
Vidis i ja imam taj problem. Kada igram basket sa covekom koji ima iscasen zglob, longetu na ruci i derem ga niko mi ne priznaje pobedu...
Peyton Manning ::to se zalite Brejdiju,sto ne moze da pogodi otvorenog Edelmana,pa mec nije isao u drugom toku...tad povrede ne bi bile isticane u prvi planpenban ::zokiruma ::niko nece od ovih sto navijaju za :NEP:da veceras :DEN:igra vrlo dobro
c c c
zokiruma ::sve mi je jasno ali ovoliki broj sekova za NE nikako da razumem
ok je sve to,svakako niste u punoj snazi,al da je bilo 7-3,nisam uveren da bi bilo ubedljivo..dr.dule ::Peyton Manning ::to se zalite Brejdiju,sto ne moze da pogodi otvorenog Edelmana,pa mec nije isao u drugom toku...tad povrede ne bi bile isticane u prvi planpenban ::zokiruma ::niko nece od ovih sto navijaju za :NEP:da veceras :DEN:igra vrlo dobro
c c c
i tada bi isle. vidis da NE pola odbrane ruki igraci ili oni u drugoj godini.
dr.dule ::samo dan je Gronka ovde. samarao bi on ovu odbranu. ostaje nada da ce to odraditi SF.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu