NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Divisional Playoffs

+20
Zver
SymphonyX
Mirkony
dr.dule
Minitron
Freak
El Jefe runs San Diego
Sirko
Lomljiv u struku
Cenci D
zokiruma
Чизхед
Mos Def
Pohovani feniks
Palermo
Raising Arizona
Steelers
Zona do trona
Miki HOF
penban
24 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 10 od 17]

226Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:25

Sirko

Sirko
VIP
VIP

ček da proverim termine za finala, pa da podesim raspored na pumpi

Britva? Kakva bičarka? Nije skretničar nego ašov.
https://www.facebook.com/Zoka86

227Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:25

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

Pump Pimp

228Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:25

Palermo

Palermo
NFL Star
NFL Star

Gazda Miki ::odvaliće ih pajser realno
Realno da, ali me kopka ona šema sa Philom  Very Happy . Ne verujem da to ima ikakve veze, ali tri sezone u nizu bude znatiželju. Ako bi se desilo čudo da SD dobije večeras, tek onda neću znati šta da mislim o tome.  Smile 

http://www.sportswiser.net

229Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:27

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

zbog cega mislite da je teze preci 80y nego zadnjih desetak yard?

mislim da je pravilnije reci da je odbrana SF zaustavila 2x CAR u red zoni nego sto je to bio fail napada

kada god je DEN bio favorit mucio se da dobije tekmu, vecreas mislim da nije favorit, SD i DEN se dosta dobro poznaju, znaju napada i imaju dosta veza u trenerima tako da je utakmica skroz otvorena. moze pejton doprineti pobedi ali ni dalje ne odustajem da je kljuc DEN u igri trcanjem i da su zbog odsustva te igre prosle godine i ispali iz PO.

Mada i ako prodjemo SD ocekuju na taptiote sledeci vikend i tek ce to da bude gusta utakmica

230Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:27

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Čardžersi znaju igru pasom Denvera. Ne bi me iznenadilo da pročitaju Meninga. Moreno će svakako imati veliku ulogu. Mnogo će toga od njega zavisiti.

231Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:28

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Palermo ::
Gazda Miki ::odvaliće ih pajser realno
Realno da, ali me kopka ona šema sa Philom  Very Happy . Ne verujem da to ima ikakve veze, ali tri sezone u nizu bude znatiželju. Ako bi se desilo čudo da SD dobije večeras, tek onda neću znati šta da mislim o tome.  Smile 

Ako se zaista desi to cudo, ja odma idem da odigram da San Diego osvaja Very Happy

232Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:28

Sirko

Sirko
VIP
VIP

odoh leći i čekati početak pa neki pršti

233Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:29

Palermo

Palermo
NFL Star
NFL Star

Ol' Dirty Bastard ::Pa u wild card rundi bilo je velikih iznenadjenja, a do sada u Divisional Playoffs sve ide realno, tako da bi logicno bilo da Denver odradi posao kao sto zna i ume
Zaboravio si da je u wild card rundi u poslednjoj utakmici dobio favorit.  Embarassed 

http://www.sportswiser.net

234Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:30

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Vlado997 ::Izgubiće Karolina, ako budemo gledali ono nepisano pravilo o neiskorišćenim šansama. Dva puta su na manje od jarda do end zone, nijedan TD. Očajan plejkolink u EZ.
Da citiram sebe. Sa ta dva tačdauna bi već tada bio drugačiji rezultat, pa bi i Karolina igrala drugačije zadnju četvrtinu. Psihički bi im pomoglo, a i taktički.

235Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:30

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

pa u ovoj fazi nema losih timova, svi mogu dobiti svakog, pad dobrih napada, par gresaka protivnika i jurenje rezultata i trosenje vremena, mada sada cemo gledati 2 losije odbrane nego proteklih 3 duela

236Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:31

Sirko

Sirko
VIP
VIP

i rezultatski

237Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:32

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Dajte code za kolacic.......  Svaka cast 

238Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:32

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

nisam gledao mec. prosto mi je bilo dosadno gledati to tabanje znajuci pobednika. cek da vidimo sada sledece.
SF je najaci u NFCu i verujem da ce i finale laganicom dobiti.
da vidimo jel Pajser poceo piskiti stojeci.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Divisional Playoffs - Page 10 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

239Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:33

penban

penban
Moderator
Moderator

Чизхед ::Dajte code za kolacic.......  Svaka cast 

http://gamepass1889.freewebhost.co.nz/cookie.php

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

240Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:34

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

onaj kukis sa nfl logom u gugl hromu radi svih ovih dana. nema potrebe ista da se menja?

241Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:35

penban

penban
Moderator
Moderator

nema potrebe dule
meni radi normalno

242Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:35

Чизхед

NFL Player
NFL Player

penban ::

Cool  BLAGODARIM

243Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:36

penban

penban
Moderator
Moderator

Чизхед ::
penban ::

Cool  BLAGODARIM

Cool 

244Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:36

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

penban ::nema potrebe dule
meni radi normalno

meni radi evo i sada. uvek jer radio . ovi sa brojevima su zezanja. ovako samo pretisnes ikonicu i odes na gamepass

245Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:36

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

i meni radi ok

246Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:37

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

doduse nije mi radio prosli vikend u nedelju pa sam presao na skysport, i tamo je super slika a ima manje reklama

247Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:38

penban

penban
Moderator
Moderator

dr.dule ::
meni radi normalno

meni radi evo i sada. uvek jer radio . ovi sa brojevima su zezanja. ovako samo pretisnes ikonicu i odes na gamepass

gospodski nacin
ali nekad zna da izbaci, onda se samo malo saceka i klikne opet ikonica

248Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:38

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Imam GP za mobilni jel moze da radi code nekako na toj aplikaciji pa da mogu npr u wc-u gledati ili u kuhinji iz frizidera ? Very Happy ups... bolje ne iz frizidera da ne bude problema znate vec...  Razz 

249Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:39

Чизхед

NFL Player
NFL Player

dr.dule ::
meni radi normalno

Daj link za taj  Smile 

250Divisional Playoffs - Page 10 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:40

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

krenulo Very Happy

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 10 od 17]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu