ček da proverim termine za finala, pa da podesim raspored na pumpi
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Realno da, ali me kopka ona šema sa Philom . Ne verujem da to ima ikakve veze, ali tri sezone u nizu bude znatiželju. Ako bi se desilo čudo da SD dobije večeras, tek onda neću znati šta da mislim o tome.Gazda Miki ::odvaliće ih pajser realno
Palermo ::Realno da, ali me kopka ona šema sa Philom . Ne verujem da to ima ikakve veze, ali tri sezone u nizu bude znatiželju. Ako bi se desilo čudo da SD dobije večeras, tek onda neću znati šta da mislim o tome.Gazda Miki ::odvaliće ih pajser realno
Zaboravio si da je u wild card rundi u poslednjoj utakmici dobio favorit.Ol' Dirty Bastard ::Pa u wild card rundi bilo je velikih iznenadjenja, a do sada u Divisional Playoffs sve ide realno, tako da bi logicno bilo da Denver odradi posao kao sto zna i ume
Da citiram sebe. Sa ta dva tačdauna bi već tada bio drugačiji rezultat, pa bi i Karolina igrala drugačije zadnju četvrtinu. Psihički bi im pomoglo, a i taktički.Vlado997 ::Izgubiće Karolina, ako budemo gledali ono nepisano pravilo o neiskorišćenim šansama. Dva puta su na manje od jarda do end zone, nijedan TD. Očajan plejkolink u EZ.
Чизхед ::Dajte code za kolacic.......
BLAGODARIMpenban ::Чизхед ::Dajte code za kolacic.......
http://gamepass1889.freewebhost.co.nz/cookie.php
Чизхед ::BLAGODARIMpenban ::Чизхед ::Dajte code za kolacic.......
http://gamepass1889.freewebhost.co.nz/cookie.php
penban ::nema potrebe dule
meni radi normalno
dr.dule ::penban ::nema potrebe dule
meni radi normalno
meni radi evo i sada. uvek jer radio . ovi sa brojevima su zezanja. ovako samo pretisnes ikonicu i odes na gamepass
Daj link za tajdr.dule ::penban ::nema potrebe dule
meni radi normalno
meni radi evo i sada. uvek jer radio . ovi sa brojevima su zezanja. ovako samo pretisnes ikonicu i odes na gamepass
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu