ja sam mislio da ce CAR dobiti, za NE i SEA sam bio 99% siguran a za CAR malo manje, SF ima da namuci SEA dobrano ako dobije veceras
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Palermo ::Nadam se samo da ne navijaš za njihFdS ::Napad SF sada i napad SF tokom sezone su dve različite stvari. Mnogo su moćniji i ubitačniji sa povratkom Krebtrija.
Giant pa navija za SFFdS ::Palermo ::Nadam se samo da ne navijaš za njihFdS ::Napad SF sada i napad SF tokom sezone su dve različite stvari. Mnogo su moćniji i ubitačniji sa povratkom Krebtrija.
pa u ovom momentu za njih i SD, sigurno neću navijati za Karolinu, Sijetl ili Denver ili NE
na koju foru SF loše igra? Oni su dizali formu od par kola pre kraja regular, sad su pravi u ključnim situacijama i to daje rezultat. na stranu što mi sirevi ne bi voleli da daleko doguraju.Чизхед ::SF jako lose igra kad se sve pogleda, a pogotovo kad se pogleda prosla sezona... Moraju bolje inace I'm je ovo krajnji domet.
+1Чизхед ::Meni je vise svejedno samo da SF ne uzme SB...
kako ih niko nije razbio? Indi na Candlesticku i Seattle u kišnom gradu.Ol' Dirty Bastard ::SF ne igra nesto ubedljivo al igra na rezultat. Njih niko ove sezone nije razbio, uvek su u igri. Igraju ozbiljno i bez velikih oscilacija i zato su tu gde jesu. Al pravi test im sledi.
Mnogo mi se provlace te imaju dooosta srece(povrede igraca protivnika), te kao danas dva puta po dva- tri pokusaja sa linije end zone protivnik ne koristi(pre svega losim zvanjem akcija), pa ovaj ne standardni ad hok napad sa trcanjem prosecnog QB, sumnjive sudijske odluke itk.... Nisu mi ubedljivi ono kao "vau kako igraju", pogotovo kad se setim prosle sezone...Robert De Niro ::na koju foru SF loše igra? Oni su dizali formu od par kola pre kraja regular, sad su pravi u ključnim situacijama i to daje rezultat. na stranu što mi sirevi ne bi voleli da daleko doguraju.Чизхед ::SF jako lose igra kad se sve pogleda, a pogotovo kad se pogleda prosla sezona... Moraju bolje inace I'm je ovo krajnji domet.
Robert De Niro ::kako ih niko nije razbio? Indi na Candlesticku i Seattle u kišnom gradu.Ol' Dirty Bastard ::SF ne igra nesto ubedljivo al igra na rezultat. Njih niko ove sezone nije razbio, uvek su u igri. Igraju ozbiljno i bez velikih oscilacija i zato su tu gde jesu. Al pravi test im sledi.
ne treba njih osudjivati. Imali su odličnu sezonu. Niko to nije očekivao. Iznenadjenje sezone uz KCpenban ::CAR ima dosta rupa, ali napreduju polako
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu