NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Divisional Playoffs

+20
Zver
SymphonyX
Mirkony
dr.dule
Minitron
Freak
El Jefe runs San Diego
Sirko
Lomljiv u struku
Cenci D
zokiruma
Чизхед
Mos Def
Pohovani feniks
Palermo
Raising Arizona
Steelers
Zona do trona
Miki HOF
penban
24 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 8 od 17]

176Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 21:42

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

ja sam mislio da ce CAR dobiti, za NE i SEA sam bio 99% siguran a za CAR malo manje, SF ima da namuci SEA dobrano ako dobije veceras

177Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 21:43

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

LaFell dobar CB  Very Happy 

photo AZcardsscript.gif

178Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 21:43

Zver

Zver
VIP
VIP

Palermo ::
FdS ::Napad SF sada i napad SF tokom sezone su dve različite stvari. Mnogo su moćniji i ubitačniji sa povratkom Krebtrija.
Nadam se samo da ne navijaš za njih  Shocked 

pa u ovom momentu za njih i SD, sigurno neću navijati za Karolinu, Sijetl ili Denver ili NE

...Sa Vajominškog Univerziteta

179Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 21:45

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Ovi trce
Ouuukeeeej

photo AZcardsscript.gif

180Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 21:46

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

To je to, Njuton je debilcina

photo AZcardsscript.gif

181Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 21:48

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Game over.

182Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 21:49

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Neko rece lepo
Njuton ima tu neku volju, harizmu i to je to
Slicno kao pokojni Tebow
Nista vise

On sad na -13 pravi facu samo sto ne zaplace
Kakvu je facu trebalo da nparavi McMahon na Miracle Bowlu?

photo AZcardsscript.gif

183Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 21:49

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Zeleni su jos Panteri,nazalost.Morace da se pojacaju napad,sve je to jako,jako sumnjivo.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

184Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 21:50

Palermo

Palermo
NFL Star
NFL Star

FdS ::
Palermo ::
FdS ::Napad SF sada i napad SF tokom sezone su dve različite stvari. Mnogo su moćniji i ubitačniji sa povratkom Krebtrija.
Nadam se samo da ne navijaš za njih  Shocked 

pa u ovom momentu za njih i SD, sigurno neću navijati za Karolinu, Sijetl ili Denver ili NE
 Shocked uzas  Giant pa navija za SF  scratch 

http://www.sportswiser.net

185Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 21:50

Чизхед

NFL Player
NFL Player

SF jako lose igra kad se sve pogleda, a pogotovo kad se pogleda prosla sezona... Moraju bolje inace I'm je ovo krajnji domet.

186Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 21:52

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

volio bih da ih sijetl pobedi a kasnije uzme i super bowl

Divisional Playoffs - Page 8 Potpis

187Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 21:57

Sirko

Sirko
VIP
VIP

Чизхед ::SF jako lose igra kad se sve pogleda, a pogotovo kad se pogleda prosla sezona... Moraju bolje inace I'm je ovo krajnji domet.
na koju foru SF loše igra? Oni su dizali formu od par kola pre kraja regular, sad su pravi u ključnim situacijama i to daje rezultat. na stranu što mi sirevi ne bi voleli da daleko doguraju.

Britva? Kakva bičarka? Nije skretničar nego ašov.
https://www.facebook.com/Zoka86

188Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 21:58

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Meni je vise svejedno samo da SF ne uzme SB...

189Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 21:58

Sirko

Sirko
VIP
VIP

to je druga stvar. Ni ja ne bi voleo to da se desi.

190Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 21:59

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Чизхед ::Meni je vise svejedno samo da SF ne uzme SB...
+1
p.s. i patriotsi Very Happy

Divisional Playoffs - Page 8 Potpis

191Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:01

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

ima SF onu magiju da ubije igru, sve umrtve, treba i to znati, bice dobro SEA i SF, timovi se poznaju, igrali su 2x ove godine, i ako neko moze da zaustavi SEA pre SB mislim da je to SF, trenutno Very Happy

192Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:01

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

SF ne igra nesto ubedljivo al igra na rezultat. Njih niko ove sezone nije razbio, uvek su u igri. Igraju ozbiljno i bez velikih oscilacija i zato su tu gde jesu. Al pravi test im sledi.

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

193Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:05

Sirko

Sirko
VIP
VIP

Ol' Dirty Bastard ::SF ne igra nesto ubedljivo al igra na rezultat. Njih niko ove sezone nije razbio, uvek su u igri. Igraju ozbiljno i bez velikih oscilacija i zato su tu gde jesu. Al pravi test im sledi.
kako ih niko nije razbio? Indi na Candlesticku i Seattle u kišnom gradu.

194Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:05

Palermo

Palermo
NFL Star
NFL Star

Šteta za Carolinu, ove godine su bili baš dobri.

http://www.sportswiser.net

195Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:05

Sirko

Sirko
VIP
VIP

ali, da sf igra na rez

196Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:06

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

to je to, imamo 3 tima za finala AFC i NFC, ostaje jos jedna karta

meni je malo iznenadjenje SF, vise sam verovao da ce CAR dobiti ali SF je bio bolji i zasluzeno je dosao do finala NFC, neka bolji pobedi i u tom duelu a mislim da ce biti muski

197Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:07

penban

penban
Moderator
Moderator

CAR ima dosta rupa, ali napreduju polako

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

198Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:07

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Robert De Niro ::
Чизхед ::SF jako lose igra kad se sve pogleda, a pogotovo kad se pogleda prosla sezona... Moraju bolje inace I'm je ovo krajnji domet.
na koju foru SF loše igra? Oni su dizali formu od par kola pre kraja regular, sad su pravi u ključnim situacijama i to daje rezultat. na stranu što mi sirevi ne bi voleli da daleko doguraju.
Mnogo mi se provlace te imaju dooosta srece(povrede igraca protivnika), te kao danas dva puta po dva- tri pokusaja sa linije end zone protivnik ne koristi(pre svega losim zvanjem akcija), pa ovaj ne standardni ad hok napad sa trcanjem prosecnog QB, sumnjive sudijske odluke itk.... Nisu mi ubedljivi ono kao "vau kako igraju", pogotovo kad se setim prosle sezone...

199Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:08

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Robert De Niro ::
Ol' Dirty Bastard ::SF ne igra nesto ubedljivo al igra na rezultat. Njih niko ove sezone nije razbio, uvek su u igri. Igraju ozbiljno i bez velikih oscilacija i zato su tu gde jesu. Al pravi test im sledi.
kako ih niko nije razbio? Indi na Candlesticku i Seattle u kišnom gradu.

Da, dobro to je bilo na pocetku sezone al zaboravih. Uglavnom da kazem u poslednje vreme, uglavnom su pobedjivali a ono sto su izgubili bilo je gusto, a definitivno su tempirali formu u pravom trenutku.

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

200Divisional Playoffs - Page 8 Empty Re: Divisional Playoffs Ned 12 Jan 2014, 22:08

Sirko

Sirko
VIP
VIP

penban ::CAR ima dosta rupa, ali napreduju polako
ne treba njih osudjivati. Imali su odličnu sezonu. Niko to nije očekivao. Iznenadjenje sezone uz KC

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 8 od 17]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu