Sto u ovo bas ne verujem.Vlado997 ::Ma dobijamo Karolinu, ne brinite se. Od tog rukija očekujem mnogo.
Da je u New Orleans-u pa i da verujem, ali u gostima ste ... uzasni.
Ako izgubite, WC i i gostujete :
PHI ili DAL,
CHI, GB ili DET.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Sto u ovo bas ne verujem.Vlado997 ::Ma dobijamo Karolinu, ne brinite se. Od tog rukija očekujem mnogo.
Poslednji izmenio Vlado997 dana Čet 19 Dec 2013, 09:06, izmenjeno ukupno 1 puta
Vlado997 ::Izašla nova Kurtova lista. :/:Fols mu peti sa 428y, 4 TD i INT, a Big Ben četvrti sa 160-tak jardi TD i INT, kao i Tanehil i Rivers. Bolje je bio Fols od njih. Prvi naravno brat Aleksa.
Pa trebalo bi da ocjenjuje učinak QB, a ne tima. To bi mu trebao biti plus, jer je odigrao odlično, a izgubili su.zokiruma ::Vlado997 ::Izašla nova Kurtova lista. :/:Fols mu peti sa 428y, 4 TD i INT, a Big Ben četvrti sa 160-tak jardi TD i INT, kao i Tanehil i Rivers. Bolje je bio Fols od njih. Prvi naravno brat Aleksa.
pa kurt kaze da je foles 5. jer je PHI izgubila mec i zato je ''pao''
KC u zadnja 2 meca 101 poen, mnogo batice cak i za DEN
zokiruma ::
FdS ::zokiruma ::
Od toga jedno pola speijalni timovi i odbrana.
Freak ::FdS ::zokiruma ::
Od toga jedno pola speijalni timovi i odbrana.
Imam utisak da ce ih Lakiša razmontirati ovaj vikend
Poslednji izmenio zokiruma dana Čet 19 Dec 2013, 11:21, izmenjeno ukupno 1 puta
Robert De Niro ::Po meni taj KC sve bolje igra i sve češće pomišljam da će igrati finale AFC.
FdS ::Pa dobro, ekipa su koja rutinski otrese boraniju s pola snage. E sad, kako će delovati protiv jakih ekipa u plejofu, videćemo za nekih dvadesetak dana.
dr.dule ::sta gledamo nocas?
ako mi dobijemo nebitno je kako ce igrati CHI, čeka nas odlucujuci duelzokiruma ::koliko je izgubio GB bez rodzersa, da je zeka igrao sada bi GB bio na celu divizije. u svakom slucaju vise bi voleo da GB dobije PIT a CHI izgubi od PHI pa u poslednjem kolu gledamo borbu za 1. divizije. kontam da ce DET da omasi protiv PHI.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu