Znači večeras Phila će s drugim timom što i nas izbacuje?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
uradismo... Bell trci a Tramon gleda patike svojepenban ::Zasto GB ne pusti TD i juri OT u ovih 90 sekundi?!
Чизхед ::uradismo... Bell trci a Tramon gleda patike svojepenban ::Zasto GB ne pusti TD i juri OT u ovih 90 sekundi?!
ne zanima nas taj mec vcrs, samo nase dve pobede ! Chi sme da pobediRobert De Niro ::Znači večeras Phila će s drugim timom što i nas izbacuje?
Poslednji izmenio Чизхед dana Pon 23 Dec 2013, 01:47, izmenjeno ukupno 1 puta
pa to znam, ali ako izgubimo treba nam poraz CHIЧизхед ::ne zanima nas taj mec vcrs, samo nase dve pobede ! Chi sme da pobediRobert De Niro ::Znači večeras Phila će s drugim timom što i nas izbacuje?
Robert De Niro ::pa to znam, ali ako izgubimo treba nam poraz CHIЧизхед ::ne zanima nas taj mec vcrs, samo nase dve pobede ! Chi sme da pobediRobert De Niro ::Znači večeras Phila će s drugim timom što i nas izbacuje?
nije gotovo, kako moze biti?Чизхед ::Robert De Niro ::pa to znam, ali ako izgubimo treba nam poraz CHIЧизхед ::ne zanima nas taj mec vcrs, samo nase dve pobede ! Chi sme da pobediRobert De Niro ::Znači večeras Phila će s drugim timom što i nas izbacuje?
ne ako izgubimo gotovo je... Chi ide
Izgleda da ipak ne... ipak navijamo za Philu veceras??Чизхед ::Robert De Niro ::pa to znam, ali ako izgubimo treba nam poraz CHIЧизхед ::ne zanima nas taj mec vcrs, samo nase dve pobede ! Chi sme da pobediRobert De Niro ::Znači večeras Phila će s drugim timom što i nas izbacuje?
ne ako izgubimo gotovo je... Chi ide
Robert De Niro ::Ljudi, jel ovo dosao over u Baltimoru??????????
penban ::CLINCHING SCENARIOS: Chicago clinches NFC North division with:
1) CHI win + DET loss or tie + GB loss
Poslednji izmenio Чизхед dana Pon 23 Dec 2013, 01:54, izmenjeno ukupno 1 puta
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu