jel ovo najmanji broj postignutih poena Broncosa ove sezone?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::realno je Peyton odigrao skroz ok utakmicu, tako da mislim da nije neko ko je glavni krivac za poraz sinoc...
slazem se...penban ::Peyton Manning ::realno je Peyton odigrao skroz ok utakmicu, tako da mislim da nije neko ko je glavni krivac za poraz sinoc...
Pa sa dva td-a, jednim pikom i preko 200y ne moze biti sam krivac.
Trcanja nije bilo. 11 trcanja za 18y... mada i on je nekoliko puta lose bacio loptu...
Vise je ovo do dobre odbrane SD nego sto je do konkretno njegove lose igre
penban ::Ja cu se ozbiljno plasiti vas koji ne volite :NEP:ako uzmemo SB ove godine
Peyton Manning ::slazem se...penban ::Peyton Manning ::realno je Peyton odigrao skroz ok utakmicu, tako da mislim da nije neko ko je glavni krivac za poraz sinoc...
Trcanja nije bilo. 11 trcanja za 18y... mada i on je nekoliko puta lose bacio loptu...
KPGS ::penban ::Ja cu se ozbiljno plasiti vas koji ne volite :NEP:ako uzmemo SB ove godine
Nemoj da se plasis, necete ni uci u SB,
nego bolje se ti plasi Brane i kako da das te difuzione operacije,
pa da diplomiras i onda da te Gazda Miki natera da se ozenis!
odbrana je daleko losija nego prosle godinepenban ::Peyton Manning ::slazem se...penban ::Peyton Manning ::realno je Peyton odigrao skroz ok utakmicu, tako da mislim da nije neko ko je glavni krivac za poraz sinoc...
Mada i dalje stoji da lose igra kada je hladno
Neki pasovi su izgledali u najmanju ruku cudno...
Mada to je recept kako dobiti Pejtona. Zaustavi mu trcanje i pritisni ga kada krene da baca. Odbrana Denvera nije nista posebno
Prevrti predhodne stranice i pogledaj da sam rekao da priželjkujem nerealni SB -penban ::Ja cu se ozbiljno plasiti vas koji ne volite :NEP:ako uzmemo SB ove godine
Vlado997 ::Prevrti predhodne stranice i pogledaj da sam rekao da priželjkujem nerealni SB -penban ::Ja cu se ozbiljno plasiti vas koji ne volite :NEP:ako uzmemo SB ove godine
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu