posle onog FG Denver nije nista uradio
Pejton non-stop pod pritiskom
SD mora sada da postigne jos jedna TD na startu trece
Pejton non-stop pod pritiskom
SD mora sada da postigne jos jedna TD na startu trece
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Vi protiv MIA i BAL na gostovanju ne smete da izgubite, a sudija vam poklanja pobedu protiv govana iz klivlenda???L.D. ::Pajser usro motku,evo prilike za tomicu za No1 seed
Znaci posto SD ima 4-6 u konferenciji, a maksimalno moze da ima 3-3 u diviziji, MIA ili BAL mora da izgubi 2 od 3 utakmice, i naravno SD sledece dve da dobije. Mozda BAL, MIA tesko da moze da izgubi od BUF u gostima ili NJY kuci, pod uslovom da izgube sada kuci od kremenjaca.KPGS ::SD luda ekipa, izgubiti od crvenokozaca u produzetku, a sad pobedili pajsera na planini.
Da li je ipak kasno za WC?
A mozete i dovesti nazad bozijeg mesiju Tim Tebow-a da vam igra TE!L.D. ::Tesko ce biti ali mislim da dobijamo sve tri,trenutna hemija u timu je takva da sve cepamo
previse, treba nam jos 7 poraza.L.D. ::Koliko vama fali poraza da uzmete prvog pika?
KPGS ::Znaci posto SD ima 4-6 u konferenciji, a maksimalno moze da ima 3-3 u diviziji, MIA ili BAL mora da izgubi 2 od 3 utakmice, i naravno SD sledece dve da dobije. Mozda BAL, MIA tesko da moze da izgubi od BUF u gostima ili NJY kuci, pod uslovom da izgube sada kuci od kremenjaca.KPGS ::SD luda ekipa, izgubiti od crvenokozaca u produzetku, a sad pobedili pajsera na planini.
El Jefe runs San Diego ::Kako sada tek boli poraz od Oaklanda...veoma neujednacena sezona
KPGS ::Vi protiv MIA i BAL na gostovanju ne smete da izgubite, a sudija vam poklanja pobedu protiv govana iz klivlenda???L.D. ::Pajser usro motku,evo prilike za tomicu za No1 seed
Tesko, jako tesko!
ne znam brojke,al mislim da ima dobar skorFdS ::i to je bilo nešto glupo, al mi bledi u sećanju jer je bilo na početku sezone.
Jel ono Rivers ima neki mnogo dobar skor protiv Pajsera?
Ja sam skroz zaboravio KC!Freak ::KPGS ::Znaci posto SD ima 4-6 u konferenciji, a maksimalno moze da ima 3-3 u diviziji, MIA ili BAL mora da izgubi 2 od 3 utakmice, i naravno SD sledece dve da dobije. Mozda BAL, MIA tesko da moze da izgubi od BUF u gostima ili NJY kuci, pod uslovom da izgube sada kuci od kremenjaca.KPGS ::SD luda ekipa, izgubiti od crvenokozaca u produzetku, a sad pobedili pajsera na planini.
Moraju i Miami i Baltimor da izgube po dve do kraja a SD da dobije obe. Jedino u toj varijanti Boltsi idu u WC jer Dolphinsi i Ravensi drze tajbrejkere nad njima.
Tu je sudija pokrao najzesce SD!Danijel Lg ::a od tenesija
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu