Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 20 ... 36, 37, 38
Robert De Niro ::Ona situacija Nojera i Iguaina ni pod razno ne moze biti faul za Argentinu, jer je sve veoma jednostavno. Nojer je prvi dosao do lopte. Samim tim sto je prvi dosao do lopte ima prednost u svakom narednom kontaktu. Jeste bilo grubo, ali tako je. U najboljem slucaju tu je Argentina mogla dobiti aut.
Ja stvarno ne znam na koju foru Mesiju nagrada za najboljeg. Jeste smesna FIFA. Miler i Nojer zasluzuju pre pomenutog tu nagradu...
Danijel Lg ::ja volim mesija , ali mao me smara ta priča o istrošenosti
igrao je mečeva koliko i svi ostali u sezoni a sad baš da je nešto ginou na terenu i nije
black & silver ::Joj onog majmuna sa kikicom,Palasija. Ko ono dovede na SP?Argentina plače za Tevezom.
Robert De Niro ::Messi s pretrčanih najmanje km u svakoj tekmi. Zalaganje baš super
Zato što je trener kreten.Odlučio je da mu Tevez ne treba jer ipak u ekipi ima Palasija.kb8 ::black & silver ::Joj onog majmuna sa kikicom,Palasija. Ko ono dovede na SP?Argentina plače za Tevezom.
Da u pm...
Odakle tog debila dovukoše sunpora mu ne jebem...
I što Tevez nije išao?
jbg, kad ne vidim jasan razlog zašto njemu. Nekoliko fudbalera je odigralo kao on.kb8 ::Zoky majkumu ti se nešto gadno nameračio na Gauchose...
A tako fine steakove imaju...
Zona do trona ::
Kako da dobije nagradu igrac tima koji je ispao u 1/4 finalu?
Idi na stranu : 1 ... 20 ... 36, 37, 38
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu