kakva dominacija americkog kontinenta
mada mozda sampion bude iz Evrope
mada mozda sampion bude iz Evrope
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Spartacus ::Ako Italijani i Rusi zajebu bice to najmanji broj timova sa evropskog tla koji je prosao u osminu-finala.Na Grke svakako ne racunam.Za sada sigurno ce ih biti 5:Svajcarska, Francuska, Holandija, Belgija i Nemacka.Svakako ocekujem da cetiri evropske ekipe doguraju do cetvrtfinala.Mislio sam da bi Portugalci mogli da doguraju daleko, ali sam se gadno prevario.
Freak ::Spartacus ::Ako Italijani i Rusi zajebu bice to najmanji broj timova sa evropskog tla koji je prosao u osminu-finala.Na Grke svakako ne racunam.Za sada sigurno ce ih biti 5:Svajcarska, Francuska, Holandija, Belgija i Nemacka.Svakako ocekujem da cetiri evropske ekipe doguraju do cetvrtfinala.Mislio sam da bi Portugalci mogli da doguraju daleko, ali sam se gadno prevario.
Ni Svajcarci nisu sigurni... Ja bih iskreno vise voleo da vidim Ekvadorce u 1/8 finala umesto FK Pristine.
FdS ::
kakav lik jebote
+1Freak ::Spartacus ::Ako Italijani i Rusi zajebu bice to najmanji broj timova sa evropskog tla koji je prosao u osminu-finala.Na Grke svakako ne racunam.Za sada sigurno ce ih biti 5:Svajcarska, Francuska, Holandija, Belgija i Nemacka.Svakako ocekujem da cetiri evropske ekipe doguraju do cetvrtfinala.Mislio sam da bi Portugalci mogli da doguraju daleko, ali sam se gadno prevario.
Ni Svajcarci nisu sigurni... Ja bih iskreno vise voleo da vidim Ekvadorce u 1/8 finala umesto FK Pristine.
FdS ::U svakom slučaju biće i adio Suarez nakon onog još jednog ujedanja, a sa njim biće i adio Urusi.
Sad pogledah na internetu. Apsolutno se slažem s tobom.Robert De Niro ::Suarez jeste svetska klasa, ali dokle sa prljavstinom?
Jebo ga takav uspeh... gnjida obična!
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu