opasno izgleda ta belgija
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Gazda ::srbo, bio sam slobodan da promenim rezolušn slike da se visi cela
Srbistuta ::
jeziva reprezentacija i to bez benteke-ta, i bez pravih bekova al nema veze
belgija da oduva Portugal...Freak ::ako budu prvi u grupi (a bice) ima da oduvaju Portugal u 1/8 a onda ispit zrelosti protiv Gauchosa u 1/4
Robert De Niro ::belgija da oduva Portugal...Freak ::ako budu prvi u grupi (a bice) ima da oduvaju Portugal u 1/8 a onda ispit zrelosti protiv Gauchosa u 1/4
i dont think so..
Jesu belgijanci u top formi ali nisu dokazani narem ne u repki. Ovaj Portugal je proslo SP ispao u polufinalu od Spanije i pre dve godine bio bolji od njih u polufinalu EP i ispao na penale... tako da nema sanse da bude neko oduvavanje...Freak ::Robert De Niro ::belgija da oduva Portugal...Freak ::ako budu prvi u grupi (a bice) ima da oduvaju Portugal u 1/8 a onda ispit zrelosti protiv Gauchosa u 1/4
i dont think so..
Osim Ronalda i onog kasapina Pepea mozes li da navedes jos jednog reprezentativca koji je odigrao ovu sezonu na visokom nivou? Napad te reprezentacije predvode fosili Hugo Almeida i Elder Postiga... ne bi me cudilo ni da ih Gana zajebe za drugo mesto u grupi.
Pogledaj sastav Belgije i ucinak njihovih igraca ove sezone. Cela repka je u top formi... Juce su sa pola snage dobili Svedsku u gostima.
jeste moja greska, ali pre dve godine bili su i vise nego dostojan rival armadiPeyton Manning ::Portugal je ispao od Spanije u Juznoj Africi u 1/8 final ili 1/4 final,sad nisam siguran,al 100% nisu dogurali do 1/2 final...
al za ostalo se slazem
Steelers ::
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu