coltsi dobijaju
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Isto kao sto ce i TEN da pobedi SFGazda Miki ::coltsi dobijaju
vejt end lecsiMonta Ellis #8 ::Isto kao sto ce i TEN da pobedi SFGazda Miki ::coltsi dobijaju
ne znam ko to mi ali ako mislis na patriote onda ok, mada njih ne mogu da smislim, pogotovo kada su uzeli prsten STL 2002penban ::Statistika ubija draz NFL-a
Mi smo npr imali jednu od najlosijih odbrana u ligi u pogledu dopustenih jardi protivniku, ali smo zato kreirali greske i zaustavljali kada je bilo bitno...
Samo neka odbrana TEN odigra kao protiv SEA, koji ima po meni bolji napad od SF, i bice zanimljiva utakmica. TEN je najveci problem napad, koji je toliko bez zivota da je to strasno...
Gazda Miki ::kb, slikaj se sa ALex Smithom
Naravno na patritotezokiruma ::ne znam ko to mi ali ako mislis na patriote onda ok, mada njih ne mogu da smislim, pogotovo kada su uzeli prsten STL 2002penban ::Statistika ubija draz NFL-a
Mi smo npr imali jednu od najlosijih odbrana u ligi u pogledu dopustenih jardi protivniku, ali smo zato kreirali greske i zaustavljali kada je bilo bitno...
Samo neka odbrana TEN odigra kao protiv SEA, koji ima po meni bolji napad od SF, i bice zanimljiva utakmica. TEN je najveci problem napad, koji je toliko bez zivota da je to strasno...
navijaj za nerešenoPeyton Manning ::tezak mec za mene,jer su Coltsi moj tim,a opet ne mogu protiv Peytona navijati nikad
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu