Tek kada zavrsi karijeru Pajseru treba odati priznanje
Sad im je protivnik trebaju da gledaju kako ce da ga skrse, kakva crna priznanja
Sad im je protivnik trebaju da gledaju kako ce da ga skrse, kakva crna priznanja
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 12 ... 22
mogu da razumem,tako ja sa Djokovicem...penban ::Vidi, svaka cast coveku na svemu sto je uradio i sta radi, ali ne volim coveka... postujem, ali ne volim... a tome da ga volim sve manje doprinose silni hvalospevi coveka koji je uzeo jedan prsten, a u zimu odigra kola koliko CZ u Evropi... jedno
Samo sto njih dvojica imaju uspesnije karijere od PejtonaPeyton Manning ::mogu da razumem,tako ja sa Djokovicem...penban ::Vidi, svaka cast coveku na svemu sto je uradio i sta radi, ali ne volim coveka... postujem, ali ne volim... a tome da ga volim sve manje doprinose silni hvalospevi coveka koji je uzeo jedan prsten, a u zimu odigra kola koliko CZ u Evropi... jedno
i Brady naravno...
penban ::Samo sto njih dvojica imaju uspesnije karijere od PejtonaPeyton Manning ::mogu da razumem,tako ja sa Djokovicem...penban ::Vidi, svaka cast coveku na svemu sto je uradio i sta radi, ali ne volim coveka... postujem, ali ne volim... a tome da ga volim sve manje doprinose silni hvalospevi coveka koji je uzeo jedan prsten, a u zimu odigra kola koliko CZ u Evropi... jedno
i Brady naravno...
Mislim, imaju vise trofeja
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu