Nije. Nema IOLP u fantasy da ja znam.Federico de Soya ::Jel dobio linijaš fantazi poene za fumble forced u ovoj situaciji?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Nije. Nema IOLP u fantasy da ja znam.Federico de Soya ::Jel dobio linijaš fantazi poene za fumble forced u ovoj situaciji?
Federico de Soya ::Osim GP-a koji je jelte na izvolte svakom ko zna uključiti računar otprilike...
Gazda Miki ::imaš dobre zaključke u postu 340
retvitivaću ovaj tvoj post
Pa nije on Pejton, pa da sve dobije do krajaDanijel Lg ::čuj NO da izgube
Bris da izgubi
pa jbg,ovo je najbolji pocetak jednog QB ikada...ako nastavi,bice i najbolja sezona...penban ::Mislim da su Pejton i Vucic dva coveka koji sisaju sve u trci za to ko ima vise ljudi u pozadini... Kako se svi sa nfl networka uvlace Pejtonu u mesto gde ledja gube svoje casno ime.
Jel govoris o Peytonu ili . . .?Peyton Manning ::pa jbg,ovo je najbolji pocetak jednog QB ikada...ako nastavi,bice i najbolja sezona...penban ::Mislim da su Pejton i Vucic dva coveka koji sisaju sve u trci za to ko ima vise ljudi u pozadini... Kako se svi sa nfl networka uvlace Pejtonu u mesto gde ledja gube svoje casno ime.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu