mislim da je vreme da se SF probudiFederico de Soya ::Ramsi večeras?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
mislim da je vreme da se SF probudiFederico de Soya ::Ramsi večeras?
Njega. Sto nam otera naseg Brata Soroba u KC da ga tamo trenira morz. %@#%@. Sto nije zapravo obrijao obrvu kad su prsli od SEA, dziber nijedan.Danijel Lg ::mislih onog izhipovanog koji je otjerao legendu aleksa
Od nedelje uveče i 4-0, možeš slobodno da računaš.Danijel Lg ::pazi kc na 3-0 sa smitom
sf .....
Ne, Dane, NEMA to veze sa Smitom. Dziberi populisticki, nadam se da ce svi da se raspadnu ti sto bi radije da trce.Danijel Lg ::pazi kc na 3-0 sa smitom
sf .....
apsolutnopenban ::Meni nije jasno nepoverenje u Smita.
Covek je odlican za posao koji se od njega trazi. Nemoj da izgubis loptu i daj nam najbolju sansu da pobedimo...
Ali ne moze da trci vise od dvadeset metara kao najgori stereotipni crnacki RB i time zadivi pripite Krisa Kolinsvorta i Ala Majklsa!!!Federico de Soya ::apsolutnopenban ::Meni nije jasno nepoverenje u Smita.
Covek je odlican za posao koji se od njega trazi. Nemoj da izgubis loptu i daj nam najbolju sansu da pobedimo...
Da, da nije bilo onog "slucajnog" nestanka struje otreznjenje bi stiglo jos tada.Danijel Lg ::jebi ga
umalo da osvji sb lani
ali otrežnjenje je stiglo
Polazem i ja. Oni treba malo glavu da srede i bice sjajni.Danijel Lg ::dule i dalje polaže nadeu u brku i remse
Pusti suzu, bice ti lakse.Danijel Lg ::pa navijam i ja
SF nema napada
kad vidim da su goru dali 11 nošenja u tjesnom meču sa IND dođe mi da plačem
Gazda Miki ::Sciano dao šansu ostalom NFL.
"Pustiću ih do 0-3 a onda kreće Tajfun"
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu