ut to njih dvojica imaju 3-0
a bris 0-3
a bris 0-3
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
realno Pajser je tata za celu ligu.penban ::Toma ih ima vise, pa je i dalje iza Pejtona... Malo mi je bila muka od silnog velicanja Pejtona pred prvu utakmicu sezone... dajte ljudi ima jos fantasticnih igraca
nemoj sada takoDanijel Lg ::realno pejton ima za 2 klase bolji wr korpus od brisa
Ove godine, sa svim oruzjima koje ima da... ali dzaba mu to kada dodje do POdr.dule ::realno Pajser je tata za celu ligu.penban ::Toma ih ima vise, pa je i dalje iza Pejtona... Malo mi je bila muka od silnog velicanja Pejtona pred prvu utakmicu sezone... dajte ljudi ima jos fantasticnih igraca
Objektivno... Kog brata bi više voleo da imaš u ekipi na -4, posed i zadnji drajv u SB ili Finalu Konferencije.penban ::Ove godine, sa svim oruzjima koje ima da... ali dzaba mu to kada dodje do POdr.dule ::realno Pajser je tata za celu ligu.penban ::Toma ih ima vise, pa je i dalje iza Pejtona... Malo mi je bila muka od silnog velicanja Pejtona pred prvu utakmicu sezone... dajte ljudi ima jos fantasticnih igraca
Sveukupuno ne gledano nije mi goat. Cenim i postujem coveka, ali za coveka koji ima vise poraza u PO od pobeda reci da je goat mi je malo bezukusno.
Još jedan primer overhajpovanja. Napunili Vašington u raspadu i odma se svima dizalo na spomen Kelijevog napada.Gazda Miki ::Fila ide na karanje Pajseru i čas posla Čik Kely strah i trepet trt mrt napad ide na 1-3
Gde nece biti kada ovi omladinci ne mogu da uhvate loptu... mada ide na boljedr.dule ::u poslednjih par godina po pobedama i porazima u PO , Toma ga je stigao.
usput citam da je Toma u katastrofalnoj formi.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu