Voren HOF Sap kaze da ce Tampa da nas unisti i da ce Mekoj imati 3 seka, a Ostrvo dva inta... Tampa will rise again
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Pitt decenijama nije startovao 0-3, nece ni sad. Odbrana Chicaga je sredinom prosle sezone prestala da bude mocna... U prva dva kola su kod kuce primili 20+ poena na obe utakmice... Bodovi ostaju u blatu Heinz Fielda! Sve pare na Steelersepenban ::Ocekujem dobru igru CHI. Mislim da su bolji tim od CIN, sto su i dokazali... a PIT je kanal ove godine zestok. Odbrana je dobra, ali je matora. A napad... dovoljno je reci da im je OL totalni raspad i da im je najbolji igrac iz OL na IR... Lagana pobeda CHI
Videcemo sutra zorom ko je u pravuFreak ::Pitt decenijama nije startovao 0-3, nece ni sad. Odbrana Chicaga je sredinom prosle sezone prestala da bude mocna... U prva dva kola su kod kuce primili 20+ poena na obe utakmice... Bodovi ostaju u blatu Heinz Fielda! Sve pare na Steelersepenban ::Ocekujem dobru igru CHI. Mislim da su bolji tim od CIN, sto su i dokazali... a PIT je kanal ove godine zestok. Odbrana je dobra, ali je matora. A napad... dovoljno je reci da im je OL totalni raspad i da im je najbolji igrac iz OL na IR... Lagana pobeda CHI
Videcemo.Jacob ::Cool, nek trejduju gordona u Lionse i meni super
E jbg ja odigrao 2 na međede.Freak ::Pitt decenijama nije startovao 0-3, nece ni sad. Odbrana Chicaga je sredinom prosle sezone prestala da bude mocna... U prva dva kola su kod kuce primili 20+ poena na obe utakmice... Bodovi ostaju u blatu Heinz Fielda! Sve pare na Steelersepenban ::Ocekujem dobru igru CHI. Mislim da su bolji tim od CIN, sto su i dokazali... a PIT je kanal ove godine zestok. Odbrana je dobra, ali je matora. A napad... dovoljno je reci da im je OL totalni raspad i da im je najbolji igrac iz OL na IR... Lagana pobeda CHI
Kako igraju čelični, pitanje je da li bi i jaguare dobili.Odigrah i 2 na Billse.Kvota 2.00 a nema šanse da izgube od Jetsa.penban ::
i ja
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu