Moguce. Ova uprava ga nije zelela navodno.Jacob ::Pun net prica kako ce Brownsi da proslede Gordona u Lionse ili Patse.
Sve me ovo podseca na epizodu Mucki.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Moguce. Ova uprava ga nije zelela navodno.Jacob ::Pun net prica kako ce Brownsi da proslede Gordona u Lionse ili Patse.
to je onaj top wr iz nase priče od jučeJacob ::Pun net prica kako ce Brownsi da proslede Gordona u Lionse ili Patse.
Ne znam kolko je to tacno al bi bilo lepo da zavrsi u Det
Uporedjuju ga sa Marshalom, vidi na netu highlights, dobar je posle hvatanja za dodatne jarde sa Staffordom npr bi bio odlican, niko ne bi moga da cuva njega i MegatronaDanijel Lg ::to je onaj top wr iz nase priče od jučeJacob ::Pun net prica kako ce Brownsi da proslede Gordona u Lionse ili Patse.
Ne znam kolko je to tacno al bi bilo lepo da zavrsi u Det
S tim sto su to, ipak, lavici.Federico de Soya ::Još i Buš u toj priči... pa Lavovi bi bili kandidati za SB.
Jacob ::Pa da ga startujemo a?
Uuuu gde iskopa Pninija. Koji je to sljam od igraca,Federico de Soya ::Naravno da se to podrazumeva. Brate i meni pao kamen sa srca kad se vratio u igru.
Samo su dvojica sportista za koje bi mi bilo drago da nisu dobro. Rudi Fernandez i Gaj Pnini.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu