e da ga jebes...Jacob ::Eh kako se osecam matoro kad mi komsika od 19 kaze "dobar dan, kako ste"
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
e da ga jebes...Jacob ::Eh kako se osecam matoro kad mi komsika od 19 kaze "dobar dan, kako ste"
Freak ::e da ga jebes...Jacob ::Eh kako se osecam matoro kad mi komsika od 19 kaze "dobar dan, kako ste"
koga? komsiche?Freak ::e da ga jebes...Jacob ::Eh kako se osecam matoro kad mi komsika od 19 kaze "dobar dan, kako ste"
Ti najbolje poznajes svoje vrsnjakinje, objasni tim matorcima sta treba da rade.Peyton Manning ::imas 25god,idealno da napadas te od 18-19penban ::jbt brucoskinje godiste mog najmladjeg brata od strica, a ja ga jos uvek gledam kao klinca... stari se sve vise svakog dana, ali to nema veze sa temom week 3
Ja sam deda, pa sta.Gazda Miki ::ja sam bogami teča pravi
To mi je najjaca foraPeyton Manning :: If you think Oakland has a chance in this game, you've obviously taken advantage of Colorado's new marijuana laws.
E ovo je kljucno.black & silver ::... ali tako profesionalni analitičari kažu.
ja se slazem sa navijacimablack & silver ::Čitam neke komentare fanova o ovom trejdu,jbg njih većina govori da je to dobar dil.Kao u fazonu od Trenta su očekivali da bude novi AP,međutim to se nije desilo a ovako imaju 2 pika u prvoj rundi.Dobar RB ali u nekoj ekipi sa dobrim napadom,kažu ništa sa njim ne bi uradili.Porede situaciju sa MJD i jaguarima.Dobar RB a ništa nisu postigli sa njim,kao bolje da su ga trejdovali.Ali sa druge strane fanovi govore da koltsi nemaju dovoljno kvalitetnu OL da bi pomogla Trentu da prelazi jarde.Tako da nisu nešto posebno dobili sa Trentom,barem oni kažu.E sada neki "stručnjaci" sa NFL.com govore da su ovim trejdom koltsi postali jedni od kandidata za SB.Ne znam zašto ali tako profesionalni analitičari kažu.
+1Danijel Lg ::Pa ekipa sa dobrim qb i pas igrom dibila rb
Ne treba im ol,ionako ce biti sam ili on ili neko od wr
Eh,pravi posao.Mlate gluposti kao i mi ovde i još zato uzimaju dnevnice. Jbg,od silnih prognoza i analiza moraju nešto i pogoditi,isto kao i mi.I onda oni ispadnu kao neki profesionalci.Federico de Soya ::Ima li lepšeg posla od tog. Gledaš fudbal, pričaš o fudbalu, pišeš o fudbalu i još te neko za to plaća. Kome da pošaljem CV.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu