penban ::Otpisao si NYG... Znaci oni uzimaju SB
jebem li ga rano je, ali ovo je blagi uzas sto smo videli
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
penban ::Otpisao si NYG... Znaci oni uzimaju SB
jebem li ga sve je to relativno, vreme ce pokazati, evo vec veceras mozemo dobiti neke odgovoreDanijel Lg ::dal je moguće da je morž našao u Alesku smitu ono što ostali nisu mogli
I sada je on game menager. Uzme ono sto mu das. Ne gresi puno, ne reskira, a oseca se dobro. Ima dosta fina oruzja oko sebe i super trenera. Razmisljam da ostanem da gledam vecerasDanijel Lg ::kod njega je odigrao možda 2 meča gdje boo zapažen
ostalo je bio menager što kažeš
ali sad se nešto razbacao
e, pa sad, to je ono oces da se j... a da ti ne u..penban ::navijam da KC dobije, ali da McCoy, Vick i DeSon razbiju
Murphy's ACL ::Evo ljudi, jedan zanimljiv komentar na to sto je T-Rich otisao i sto Browns bacaju peskir ove sezone kako bi pokupili dobrog QB na draftu:
"college qb's will be begging to stay for another year"
i ja to mislimRobert De Niro ::Mislim da ce KC igrati strpljivo, nece jurisati da sto pre postignu poene, imaju dobru odbranu koja ce im sigurno dati prilika za miran napad cak iako budu gubili dobar deo tekme. Imam osecaj da Fila jurisa u napadu samo tako i to ce im se obiti o glavu.
PametnoPeyton Manning ::ja cu ipak ostaviti odbranu KC na klupi
ja cu izaxi, znaci cirka a kod druga vise nema espn, a net los tako da je kuntpenban ::i ja to mislimRobert De Niro ::Mislim da ce KC igrati strpljivo, nece jurisati da sto pre postignu poene, imaju dobru odbranu koja ce im sigurno dati prilika za miran napad cak iako budu gubili dobar deo tekme. Imam osecaj da Fila jurisa u napadu samo tako i to ce im se obiti o glavu.
evo uzimi utakmicu sa WAS
poveli ubedljivo i crkli... ne das vremena svojoj odbrani da odmori kada brzo zavrsavas napad
bice super utakmica veceras... jedva cekam
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu