tek je ovo hit. Dane bacaj cep
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::sta ce tek sutra biti u komsiluku kada krenu da ispituju sva poslovanja od 1992 . mislim da nece ostati ni kvake na teleoptiku.
ti skijasi su nazalost za nas srpski fudbal velesilaFreak ::E u to ime onda se moram zahvaliti Dzaji sto je prehranio nase porodice u vreme krize... Cestitke na postenoj tituli jos jednom i uzivajte u proslavi. Sejo Kalač tj. Slaviša Stojanovic vec od sutra mora da smislja sta mu je ciniti kad kofere spakuju Lazovic, Ninkovic, Mrdja... Valjda dovesti jos skijasa iz Slovenije.
pixi ::ti skijasi su nazalost za nas srpski fudbal velesilaFreak ::E u to ime onda se moram zahvaliti Dzaji sto je prehranio nase porodice u vreme krize... Cestitke na postenoj tituli jos jednom i uzivajte u proslavi. Sejo Kalač tj. Slaviša Stojanovic vec od sutra mora da smislja sta mu je ciniti kad kofere spakuju Lazovic, Ninkovic, Mrdja... Valjda dovesti jos skijasa iz Slovenije.
uskoro smo u banja luci na prijateljskom mecu sa borcemDanijel Lg ::vidim vselo
penban ::ako je zvezda srbija, a srbija zvezda nije ni cudo sto smo na samom dnu
ja zavrsih sa pracenjem ove teme, ostajte mi dobro
pecnik je secam se odlicno odigrao na marakani 2010 srbija slovenija 1-1Freak ::pixi ::ti skijasi su nazalost za nas srpski fudbal velesilaFreak ::E u to ime onda se moram zahvaliti Dzaji sto je prehranio nase porodice u vreme krize... Cestitke na postenoj tituli jos jednom i uzivajte u proslavi. Sejo Kalač tj. Slaviša Stojanovic vec od sutra mora da smislja sta mu je ciniti kad kofere spakuju Lazovic, Ninkovic, Mrdja... Valjda dovesti jos skijasa iz Slovenije.
To i ja kazem... da vam ne bi Pecnika i Kelhara nista od titule.
penban ::ako je zvezda srbija, a srbija zvezda nije ni cudo sto smo na samom dnu
ja zavrsih sa pracenjem ove teme, ostajte mi dobro
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu