da ne zaboravim ni moje drugare
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Freak ::Valja dati sebi oduska posle susnih 7 godina... Ipak vam je ovo prva titula u ovoj drzavi
tooooooooooooooooodr.dule ::Freak ::Valja dati sebi oduska posle susnih 7 godina... Ipak vam je ovo prva titula u ovoj drzavi
sedam godina nije toliko mnogo kao ceo zivot na pomisao i 29.05.1991
dr.dule ::da ne zaboravim ni moje drugare
ahahhahahahha ali bez ikakvog blama je pevajudr.dule ::uvek sam vise voleo original od kopije
Freak ::Lepo je imati nesto sto vas greje u susnim godinama... Pa svake godine proslava tog dana, vo na raznju, Dika Stojanovic & Ljupko mortus pijani... steta sto i mi nemamo takve uspomene.
pixi ::ahahhahahahha ali bez ikakvog blama je pevajudr.dule ::uvek sam vise voleo original od kopije
Freak ::Jel to sad postaje tradicionalno? Gde ce se deliti ako Platini donese katanac?
na tvoju veliku zalost naci ceFreak ::Inace od one istrage knjiga spala sa 76 na 9 klubova. Zvezdana je ostala u probranom drustvu a dva od tih 9 PSG i Shity su vec rebnuli sa po 60 milki. Ostalo jos 7 kandidata za izvlacenje... Gde ce gospodar i Ćoki da nadju lovu?
dr.dule ::Freak ::Jel to sad postaje tradicionalno? Gde ce se deliti ako Platini donese katanac?
hoce katanac kod nas na godinu a vas ce proterati u zavicaj. mislim da okolina zagreba ima dovoljno poljana za jedan stadion. kazu ljudji i zagorja da hoce obeglog sina da vrnu kuci
pixi ::na tvoju veliku zalost naci ceFreak ::Inace od one istrage knjiga spala sa 76 na 9 klubova. Zvezdana je ostala u probranom drustvu a dva od tih 9 PSG i Shity su vec rebnuli sa po 60 milki. Ostalo jos 7 kandidata za izvlacenje... Gde ce gospodar i Ćoki da nadju lovu?
Freak ::dr.dule ::Freak ::Jel to sad postaje tradicionalno? Gde ce se deliti ako Platini donese katanac?
hoce katanac kod nas na godinu a vas ce proterati u zavicaj. mislim da okolina zagreba ima dovoljno poljana za jedan stadion. kazu ljudji i zagorja da hoce obeglog sina da vrnu kuci
Zagreb je lep grad, evropska unija, igrali bi se pravi derbiji sa Dinamom i Hajdukom kao nekada... I vi biste pitali za godinu dve da li mozete sa nama...
Freak ::pixi ::na tvoju veliku zalost naci ceFreak ::Inace od one istrage knjiga spala sa 76 na 9 klubova. Zvezdana je ostala u probranom drustvu a dva od tih 9 PSG i Shity su vec rebnuli sa po 60 milki. Ostalo jos 7 kandidata za izvlacenje... Gde ce gospodar i Ćoki da nadju lovu?
Pa i jeste na moju zalost... trebalo bi i na tvoju posto ce to ici iz nasih dzepova.
tad su se i penzije na konto zvezde isplacivale kad je klub bio na vrhuncu drzava ga je pokraladr.dule ::Freak ::pixi ::na tvoju veliku zalost naci ceFreak ::Inace od one istrage knjiga spala sa 76 na 9 klubova. Zvezdana je ostala u probranom drustvu a dva od tih 9 PSG i Shity su vec rebnuli sa po 60 milki. Ostalo jos 7 kandidata za izvlacenje... Gde ce gospodar i Ćoki da nadju lovu?
Pa i jeste na moju zalost... trebalo bi i na tvoju posto ce to ici iz nasih dzepova.
a nisu se bunili kada su uzimali 1992 iz zvezdinog budzeta. zvezdi uzimali a partizanu pravili teleoptik.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu