upravo to...Robert De Niro ::bilo i previse sansi,Peyton Manning ::umalo da dodje onih 7+ sto rekoh...
zvezda mogla dati 10 opusteno
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
upravo to...Robert De Niro ::bilo i previse sansi,Peyton Manning ::umalo da dodje onih 7+ sto rekoh...
zvezda mogla dati 10 opusteno
Peyton Manning ::eto palo 6 komada,a Zvezda promasilo jos jedno 5 prilika laganihGazda ::to pomislih danas
isto kao sto je svaka ptica na grani znala da Vosa uzima kup,a Jagodina posle dobija prvenstvenuGazda ::Peyton Manning ::eto palo 6 komada,a Zvezda promasilo jos jedno 5 prilika laganihGazda ::to pomislih danas
dokaz da se ne namešta u ligi
dr.dule ::sada kada backovic progovori onda ruzic , djura vec spreman da peva kako se zatvaralo prvenstvo.
Robert De Niro ::ma jebo nas fudbal, idem da smisljam sta cu s vinogradom koji sam nedavno skontao da imam
kljuc je ko ima vise filijala u ligi ranije ste imali vi sad imamo miPeyton Manning ::toliko o regularnosti prvenstva,kad se po gradu pricaju istinite dojave...
al dobro,namestamo mi,namestate vi,pa malo gde prevagne,tu ode titula...ne treba se zanositi
prvo treba ograditi, zasaditi jos koje drvo pa napraviti vikendicu za combine 7,8 ili 9Danijel Lg ::Robert De Niro ::ma jebo nas fudbal, idem da smisljam sta cu s vinogradom koji sam nedavno skontao da imam
vinograd jednako vino jednako oduzimanje
uh, Dane, ako opljackam bankuDanijel Lg ::ma napravićeš ti to za kombajn 5
tako jepixi ::kljuc je ko ima vise filijala u ligi ranije ste imali vi sad imamo miPeyton Manning ::toliko o regularnosti prvenstva,kad se po gradu pricaju istinite dojave...
al dobro,namestamo mi,namestate vi,pa malo gde prevagne,tu ode titula...ne treba se zanositi
ima, ne brini seDanijel Lg ::ma ti si domaćin a uz to stalno napreduješ
imal tamo negdje u ns ili u rumi neka pumpa sa gasom
postoji, i bila je, jer partizan igra nesto sto ne lici na fudbalDanijel Lg ::nisam pratio prvenstvo,postoji li mogućnost da je Zvezda bila jednostavno bolja ove sezone
tesko da je toliko dobra da ima apsolutno sve pobede u polusezoni,osim Partizana...Danijel Lg ::nisam pratio prvenstvo,postoji li mogućnost da je Zvezda bila jednostavno bolja ove sezone
dr.dule ::evo Beograd peva a Zagorje place.
budite ljudi iako ste Serbi. cestitaj te titulu ljudima.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu