bukvalno tako hahahahhdr.dule ::njihoh lavor se sa 26hiljade ne moze napuniti ni protiv Reala.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
bukvalno tako hahahahhdr.dule ::njihoh lavor se sa 26hiljade ne moze napuniti ni protiv Reala.
pixi ::najezio sam se danas na stadionu
FdS ::joj kako ću da pomeram dupe ovim Zvezdašima što odoše danas da proslave titulu
jedino mi penban uvek cestita ostale necu komentarisatidr.dule ::meni je zao sto ni jedan franjevac ne zna cestitati protivniku titulu danas. ja sam to svake godine znao uraditi makar znao kako zatvore meceve pre pocetka sampionata.
evo backovic uhapsen, sledeci ruzic. djura vec sprema opremu iste boje kao i dresovi za boravak u pozarevcu . potom bjeka i zeka . mirko m je crklo kopile pa nece tamo.
Janez i Andjus nam doneli tituludr.dule ::pixi ::najezio sam se danas na stadionu
mogao bi i o njima ali ova deca sto su posteno uzeli titulu zasluzuju vecu pricu. naravno i gospodi janez . coek koji nije spomenu nikada nista sto nema veze sa terenom za razliku od one njihove celave prevare.
po dunji seru ljudi koji su stadion videli na razglednicidr.dule ::i usput . Drazi su mi Dunja, Sevo ili Luka nego ova govna japijevska sto su sa kravatama i seratorskim stilom dosli da kenjaju po ovom napacenoj zemlji.
pre ce vama staviti katanac u kosarcipenban ::Penban sto je cestitao cestitao je. Kada naucite da se sportski ponasate mozda do toga dodje opet.
U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi.
A kad pricamo o zatvaranju, jel sutra pocinje bolji zivot posto je CZ sampion?
P.S. Nadam se da ce vam UEFA staviti katanac za vek i vekova, pa pravite koncerte tamo.
oni kad su zatvarali sve bilo regularnodr.dule ::mogu da zatvore Zvezdu ali to drzava Srbija nece dozvoliti.
kada Zvezda uzme titulu onda je namesteno ali drugovi Franjevci zaboravljaju kako su sest godina zatvarali. zato budite malo danas posteni pa cutite bar. nemoj te da naricete kao ove vase narikace sto ce sutra u zatvor.
bilo i previse sansi,Peyton Manning ::umalo da dodje onih 7+ sto rekoh...
eto palo 6 komada,a Zvezda promasilo jos jedno 5 prilika laganihGazda ::to pomislih danas
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu