Jebote zamislite da su i Bafalo i Jetsi pobedili. Odmah idem da trazim atomsko skloniste.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ma Geno Smith otrcao u aut na 45y i debil iz Tampe u autu ga gurnuo i kazna naravno 15y i FG postigli Jetsi 2 sekunde pre krajaRaising Arizona ::Ko je sta zajebao u Tampi na kraju?
E moj Dane, i meni je zao.Danijel Lg ::ja više ne mogu ovako
pa i ja sam samo čovjek
QQ DaneRobert De Niro ::Ma Geno Smith otrcao u aut na 45y i debil iz Tampe u autu ga gurnuo i kazna naravno 15y i FG postigli Jetsi 2 sekunde pre krajaRaising Arizona ::Ko je sta zajebao u Tampi na kraju?
sve se pribojavam da ce nas opet silovatiGazda Miki ::E.Lacy na debiju u svom prvom run-u zakucao se u zid
Frikoni Tomica nije Frimen, cisto da znasFreak ::1-0
Next up: Tomica, stakleni i rukiji... Ako je Bufalo D mogla da ih namuci naslucujem da ce i nasa D-line imati izlet na Foxborou
HvalaRobert De Niro ::http://firstrownow.eu/watch/206306/1/watch-green-bay-packers-vs-san-francisco-49ers.html
SF-GB
Videli smo kad je trcao danas da spase bulju.penban ::Frikoni Tomica nije Frimen, cisto da znasFreak ::1-0
Next up: Tomica, stakleni i rukiji... Ako je Bufalo D mogla da ih namuci naslucujem da ce i nasa D-line imati izlet na Foxborou
Dzabe places moj Dane. Vi bi u SB, a NYJ ne mozete dobiti...Danijel Lg ::evo suze krecu same
Kako imas obraza da se javis kada ti je Ponder qb???Murphy's ACL ::Videli smo kad je trcao danas da spase bulju.penban ::Frikoni Tomica nije Frimen, cisto da znasFreak ::1-0
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu