jebote izgubicemo od jetsa
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ali nam ga odma' dadose.T-Wolf ::Nije TD, ponistice gaPeyton Manning ::Viking jel bush dao cist td
nema veze...i onako su dali TDPeyton Manning ::Viking jel bush dao cist td
Ne razumem!? Jel treba na silu da mu daju TD?Peyton Manning ::dva TD ponistena Bushu...pa ovo nema nigde
Kako mi je krivo sto ovde nisam under tukao a znao sam da su i jedni i drugi impotentni da dobace do 20 poena danasDanijel Lg ::jebote izgubicemo od jetsa
jao, jao, ja igrao na vas, trebate mi pobediti vise od 3 i posle cekam STL, ali nista od vasDanijel Lg ::jebote izgubicemo od jetsa
isto,samo cekam houRobert De Niro ::jao, jao, ja igrao na vas, trebate mi pobediti vise od 3 i posle cekam STL, ali nista od vasDanijel Lg ::jebote izgubicemo od jetsa
a oprosti. trenutno ne razmisljam o fantasiju vec o ovim nasim debilima sto su nam zasrali mecPeyton Manning ::fantasy ljudi,koji vam je
opustenoT-Wolf ::a oprosti. trenutno ne razmisljam o fantasiju vec o ovim nasim debilima sto su nam zasrali mecPeyton Manning ::fantasy ljudi,koji vam je
tako je!Robert De Niro ::Ajde Bucsi!!! Treba TD
ali Fico, mora biti neki big play jer ako polako budu isli doce do pozicije za FG i daviti vreme.Peyton Manning ::tako je!Robert De Niro ::Ajde Bucsi!!! Treba TD
Dans dva TD stafford to Megatron i dva Bushova TD ponistena.Peyton Manning ::umesto njegovog TD i Ryanovog TD,bude ponisten TD i int...Danijel Lg ::nije bush dao TD
pa neverovatno
svestan samRobert De Niro ::ali Fico, mora biti neki big play jer ako polako budu isli doce do pozicije za FG i daviti vreme.Peyton Manning ::tako je!Robert De Niro ::Ajde Bucsi!!! Treba TD
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu