ma bježi
takođe mislim da bi trebalo gurati jednog rb a ne ovakav polu komitet
takođe mislim da bi trebalo gurati jednog rb a ne ovakav polu komitet
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Do jaja!penban ::http://instagram.com/p/d5qxnAvCgL/
pa da li postoji drugi nacin da Ray Lewis bude dobar igrac i Baltimore top ekipa?penban ::Sada nas ocekuje maksimalno velicanje Pejtona u svim medijima. Ne kazem da nije zasluzio, ali Ameri imaju tendenciju da malo preteraju... Filipov post gore najbolje govori o tome.
Pa dobro sad, bez obzira na medijsku manipulaciju, mislim da nema bas osnova govoriti da je Rej los igrac a Baltimor supa.elJefe ::pa da li postoji drugi nacin da Ray Lewis bude dobar igrac i Baltimore top ekipa?penban ::Sada nas ocekuje maksimalno velicanje Pejtona u svim medijima. Ne kazem da nije zasluzio, ali Ameri imaju tendenciju da malo preteraju... Filipov post gore najbolje govori o tome.
Postoji. Osvoje recimo SB i to je toelJefe ::pa da li postoji drugi nacin da Ray Lewis bude dobar igrac i Baltimore top ekipa?penban ::Sada nas ocekuje maksimalno velicanje Pejtona u svim medijima. Ne kazem da nije zasluzio, ali Ameri imaju tendenciju da malo preteraju... Filipov post gore najbolje govori o tome.
pa kad je bolji igrac,gledano individualno...penban ::Ono sto me malo nervira je sto Toma sada treba da osvoji jos tri prstena i to sa 19-0 i da baci 10k jardi u sezoni sa po 100 td-ova da bi mogli da stave u istu konkurenciju sa Meningom... Juce pre utakmice samo komentari Pejton GOAT, Pejton rekordi...
Moguce, samo to ja ne vidim... ali da ne krecemo opet o tomePeyton Manning ::pa kad je bolji igrac,gledano individualno...penban ::Ono sto me malo nervira je sto Toma sada treba da osvoji jos tri prstena i to sa 19-0 i da baci 10k jardi u sezoni sa po 100 td-ova da bi mogli da stave u istu konkurenciju sa Meningom... Juce pre utakmice samo komentari Pejton GOAT, Pejton rekordi...
Zvucis ocajno. Razumem te.penban ::Jos samo 47 sati do sledece utakmice
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu