za one koji nisu gledali
http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap2000000239022/Drop-six
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel Lg ::za one koji nisu gledali
Zaboravio si najbitniji momenat. Povreda Oher-a. Posle toga nisu mogli da se sastave u napadu. Pass protection nije postojao. Osvajanje prvog dauna ko Filipu dobitak na kladionici. Flako sakovan nekoliko puta....penban ::Nakon svake greske BAL stigla je kazna. Izdvojio bih par prelomnih momenata:
1. Povreda Jacoby-ja, gde su ostali bez WR
2. Drop Klarka pred end zonom, gde je umesto da bude TD bio FG
3. Onaj nekompletirani pas na Wesa, koji nisu celedzovali
Vidi se da Klark ima dosta rdje da strese... Mislim da ce biti dosta dobar ove sezone. Napad je jednostavno bio los, sto se odrazilo na odbranu. Ona brza 3 and out u trecoj cetvrtini su unistila odbranu koju je Pejton majstorski izresetao brzim pozivanjem akicija.
A sto se tice dobre odbrane protiv trcanja... Mislim da je to vise do toga da se u Denveru ne trci toliko...
Da. Videcemo koliko ce to da ih kosta u nastavku sezone.Federico de Soya ::Zaboravio si najbitniji momenat. Povreda Oher-a. Posle toga nisu mogli da se sastave u napadu. Pass protection nije postojao. Osvajanje prvog dauna ko Filipu dobitak na kladionici. Flako sakovan nekoliko puta....penban ::Nakon svake greske BAL stigla je kazna. Izdvojio bih par prelomnih momenata:
Vidi se da Klark ima dosta rdje da strese... Mislim da ce biti dosta dobar ove sezone. Napad je jednostavno bio los, sto se odrazilo na odbranu. Ona brza 3 and out u trecoj cetvrtini su unistila odbranu koju je Pejton majstorski izresetao brzim pozivanjem akicija.
A sto se tice dobre odbrane protiv trcanja... Mislim da je to vise do toga da se u Denveru ne trci toliko...
Federico de Soya ::Zaboravio si najbitniji momenat. Povreda Oher-a. Posle toga nisu mogli da se sastave u napadu. Pass protection nije postojao. Osvajanje prvog dauna ko Filipu dobitak na kladionici. Flako sakovan nekoliko puta....penban ::Nakon svake greske BAL stigla je kazna. Izdvojio bih par prelomnih momenata:
slazem sepenban ::Sada nas ocekuje maksimalno velicanje Pejtona u svim medijima. Ne kazem da nije zasluzio, ali Ameri imaju tendenciju da malo preteraju... Filipov post gore najbolje govori o tome.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu