rekao sam ti tek kad smo došli u hostel
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Nisi, reko si odma na parkingu...Danijel Lg ::rekao sam ti tek kad smo došli u hostel
Seli u onaj bife na stanici, Zoki i ja spavali u busu svega dva minuta i Dane sav ozbiljan kaze Miki ne dolazi... falili su Miki i Viking, ali popravice oni to na sledecem okupljanjuDanijel Lg ::kakav tužna lica pojednih članaova ekpsedicije kad im saopštih da nišlija šaljivdžija ne dolazi
dobro, fin način da se nekom kaže da je nepoželjanpenban ::Seli u onaj bife na stanici, Zoki i ja spavali u busu svega dva minuta i Dane sav ozbiljan kaze Miki ne dolazi... falili su Miki i Viking, ali popravice oni to na sledecem okupljanjuDanijel Lg ::kakav tužna lica pojednih članaova ekpsedicije kad im saopštih da nišlija šaljivdžija ne dolazi
Moja greska, previd... Ova dvojica su mi prva pala na pametFederico de Soya ::dobro, fin način da se nekom kaže da je nepoželjanpenban ::Seli u onaj bife na stanici, Zoki i ja spavali u busu svega dva minuta i Dane sav ozbiljan kaze Miki ne dolazi... falili su Miki i Viking, ali popravice oni to na sledecem okupljanjuDanijel Lg ::kakav tužna lica pojednih članaova ekpsedicije kad im saopštih da nišlija šaljivdžija ne dolazi
kasno sad da se pravdaspenban ::Moja greska, previd... Ova dvojica su mi prva pala na pametFederico de Soya ::dobro, fin način da se nekom kaže da je nepoželjanpenban ::Seli u onaj bife na stanici, Zoki i ja spavali u busu svega dva minuta i Dane sav ozbiljan kaze Miki ne dolazi... falili su Miki i Viking, ali popravice oni to na sledecem okupljanjuDanijel Lg ::kakav tužna lica pojednih članaova ekpsedicije kad im saopštih da nišlija šaljivdžija ne dolazi
miksa tama prikunjao a dule viče jebote nema ovih opetpenban ::Meni je ipak najveci hit kada smo u povratku sa Kozare stali i Zokija uzeo da ispituje jedan lik... a vi se uplasili da smo opet u kvaru
Danijel Lg ::miksa tama prikunjao a dule viče jebote nema ovih opetpenban ::Meni je ipak najveci hit kada smo u povratku sa Kozare stali i Zokija uzeo da ispituje jedan lik... a vi se uplasili da smo opet u kvaru
ja stani pa se okreči
I tebe sam zaboravio... jbg, koliko je ljudi reklo da ce doci, na kraju se skupila samo mala odabrana druzinaPeyton Manning ::kasno sad da se pravdaspenban ::Moja greska, previd... Ova dvojica su mi prva pala na pametFederico de Soya ::dobro, fin način da se nekom kaže da je nepoželjanpenban ::Seli u onaj bife na stanici, Zoki i ja spavali u busu svega dva minuta i Dane sav ozbiljan kaze Miki ne dolazi... falili su Miki i Viking, ali popravice oni to na sledecem okupljanjuDanijel Lg ::kakav tužna lica pojednih članaova ekpsedicije kad im saopštih da nišlija šaljivdžija ne dolazi
A Zoki ulazi sav uplasen, kaze ovaj me pitao za put za Viroviticukb8 ::Danijel Lg ::miksa tama prikunjao a dule viče jebote nema ovih opetpenban ::Meni je ipak najveci hit kada smo u povratku sa Kozare stali i Zokija uzeo da ispituje jedan lik... a vi se uplasili da smo opet u kvaru
ja stani pa se okreči
Jebote, evo valjam se od smeha u kancelariji dva minuta. Šefovi me gledaju ko da sam poludeoDanijel Lg ::ali kad macura reče
Doao bi ja i sinoć da zapjevamo koju ali me uplašile ZG tablice
NFL Fans Serbia » Combine I (2013) » BL COMBINE - (15.06.2013. SUBOTA --> 16.06.2013. NEDJELJA) - DOGOVARANJE
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu