ma može i šveps biter lemon da zameni djus i po neku kolu.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::Freak ::Tri dana pokusavam da ubedim direktora da to ostavimo za narednu nedelju... Ionako krecu sa radom u nasem softveru tek od 01.07. ali ne vredi... Bas sam razocaran totalno...
šta da radiš. viša sila . privredjivanje je ipak na prvom mestu. mora se hraniti familija.
Ako ne uspes zezacemo te duplo vise narednih godinu dana za sve sto urade NYJFreak ::dr.dule ::Freak ::Tri dana pokusavam da ubedim direktora da to ostavimo za narednu nedelju... Ionako krecu sa radom u nasem softveru tek od 01.07. ali ne vredi... Bas sam razocaran totalno...
šta da radiš. viša sila . privredjivanje je ipak na prvom mestu. mora se hraniti familija.
To stoji... jebi ga tek sam 5 meseci ovde... Da je stara firma u pitanju samo bi im se javio iz BL i vozdra raja... Ako uspem da u subotu nakrcam svih 7 objekata sa programima mozda nekako stignem makar u subotu vece na kombajn after parti pravo iz Valjeva...
Dane pusti mi na PM tvoj broj da ga pribelezim ako uspem da izvedem neku varijantu da stignem...
sve što budete hthjelidr.dule ::hoće li se moći išta videti od BL osim šanka na bus stanici?
tome kruze očekujemo te kad budemo palili roštilj za drugu turu ispašeFreak ::broj upisan. Probacu da izvedem mission impossible
12:00 | 18:15 | ДА | 27 | 354 | КРАГУЈЕВАЦ АС | ХРВАТСКЕ | |||
13:00 | 20:30 | ДА | 26 | 369 | БЕОГРАД | С.РАЧЕ,БИЈЕЉИНЕ И ДЕРВЕНТЕ | |||
14:00 | 21:00 | - | 26 | 389 | БЕОГРАД | С.РАЧЕ,БИЈЕЉИНЕ,ДЕРВЕНТЕ,Б.ЛУКЕ И ПРИЈЕДОРА | |||
15:00 | 22:30 | ДА | 27 | 369 | БЕОГРАД | С.РАЧЕ,БИЈЕЉИНЕ И ДЕРВЕНТЕ |
Poslednji izmenio dr.dule dana Čet 13 Jun 2013, 12:14, izmenjeno ukupno 1 puta
pa ne bi valjalo bas do jutra,treba biti svez za subotu..Danijel LG ::malo cemo krace
valjda
NFL Fans Serbia » Combine I (2013) » BL COMBINE - (15.06.2013. SUBOTA --> 16.06.2013. NEDJELJA) - DOGOVARANJE
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu