NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sezona 2013 - 14...Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, tracevi i spisak lepih zelja...

+17
Peyton Manning
kb8
dr.dule
Palermo
Miki HOF
Pohovani feniks
penban
Murphy's ACL
Cenci D
Zona do trona
I Might Be Wrong
Jacob
cooper
klodovik
Sirko
Mifoche
markosto
21 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 32 od 40]

penban

penban
Moderator
Moderator

kb8 ::OK... A šta znači ta statistika?

To može značit da je okružen papcima koji se useru vlastite sjene kad im s druge strane stane neko ko zna...

I kako onda on da baca tim papcima i s njima pobjeđuje... Il baca vrhunski i zabiju 35 poena al popuše 52-35 jer obrane nigdje na terenu protiv iole ozbiljnijeg tima i tako dalje i tako dalje...

Uostalom, čo'ek je stigo ko spasitelj u ekipu koja je godinu prije imala 0-16... Pa da je Bruce Allmighty treba mu vremena da to posloži da na nešto sliči...

Bez veze su mi sve te statistike... Po meni čo'ek zna znanje i okruži ga pravim ljudima, napravi obranu kolko tolko poštenu pa će onda i takve analize biti u njegovu korist...

BS do koske...

Ali aposlutno se slazem
Vise on zasluzuje te pare u Detroitu nego onaj konj od Suha

Napad ima dva igraca, sada tri da valjaju, a odbrana nema nikoga (govorim o prikazanoj igri, a ne o imenima)
Sekundari im je smesniji od naseg, a to dosta govori

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Danijel Lg ::nešto mi se ne javlja da bi det sa drugim qb bio bolja ekipa

Necu ni da spominjem elitne QB u ligi.Very Happy 

Stavi Newtona na mesto Stafforda i ja ti garantujem da bi Lionsi imali pobedu vise.

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

huh
ne znam baš za njega

pa niko ne kaže da je on u rangu elitnih
zato i ima koji milon manje

STANE VAS SVE PRATI

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

To može značit da je okružen papcima koji se useru vlastite sjene kad im s druge strane stane neko ko zna...

I kako onda on da baca tim papcima i s njima pobjeđuje... Il baca vrhunski i zabiju 35 poena al popuše 52-35 jer obrane nigdje na terenu protiv iole ozbiljnijeg tima i tako dalje i tako dalje...

Uostalom, čo'ek je stigo ko spasitelj u ekipu koja je godinu prije imala 0-16... Pa da je Bruce Allmighty treba mu vremena da to posloži da na nešto sliči...

Bez veze su mi sve te statistike... Po meni čo'ek zna znanje i okruži ga pravim ljudima, napravi obranu kolko tolko poštenu pa će onda i takve analize biti u njegovu korist...

BS do koske...

Teorija ti u startu pada u vodu.Very Happy 

U 7 od 12 poraza Lionsa prosle sezone,napad Lionsa nije uspeo da postigne vise od 20 poena.

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Danijel Lg ::huh
ne znam baš za njega

pa niko ne kaže da je on u rangu elitnih
zato i ima koji milon manje

Daj Newtonu Calvina,plus,Newton ima noge,za razliku od Stafforda.

I dugorocno,deluje mi da ce Newton biti zdraviji QB.

Ti si rekao da ne vidis da bi neki drugi QB uradio bolju stvar sa Lionsima,zato sam odmah naveo elitne QB.Smile 

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Zona do trona ::

BS do koske...

Teorija ti u startu pada u vodu.Very Happy 

U 7 od 12 poraza Lionsa prosle sezone,napad Lionsa nije uspeo da postigne vise od 20 poena.

Nije istina, prije nego sam naveo poene sam napisao ovo...

I kako onda on da baca tim papcima i s njima pobjeđuje...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Daj KB.Very Happy 

Covek ima najboljeg WR u ligi i Burlesona koj je ok WR.

Jos malo ces me ubedjivati da Stafford igra sa WR kvaliteta Indjija Indiansa.Very Happy 

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Flekavog su zezali kada se prozvao elitnim pa šta uradi čoek par meseci kasnije.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Sezona 2013 - 14...Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, tracevi i spisak lepih zelja... - Page 32 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

ne prozivajte Stafforda to je bakzus, osvojiće titulu onda

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

ko će da dočeka kampove

zaboravih kako igrači izgledaju

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

ne znam
milsim da su dobro izračunali i skonali da iamju qb s kojim imaju kave takve šanse da u budućnosti igraju PO
ne znam šta su trebali raditi, teško je naći dobro i kvalitetnog qb
možda su trebali trejdovati za Frimena ili Kolba Very Happy 

STANE VAS SVE PRATI

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Dule,za kamp casovnik8) Cool 

penban

penban
Moderator
Moderator

Zona do trona ::Daj KB.Very Happy 

Jos malo ces me ubedjivati da Stafford igra sa WR kvaliteta Indjija Indiansa.Very Happy 

Bruleson koji je ok, ali nema sigurne ruke...
Ako si gledao nekoliko utakmica ove seozne, Petigru i Bruleson su imali ozbiljnih problema. Met baci loptu gde je realno mogu uhvatiti oni su to ispustali i to u kljucin momentima meca. Megatron ne moze sve sam. Zaboravlja se isto da Detroit dugo nije imao igru po zemlji, sto je pravilo dodatni pritisak na OL i na QB-a.

Misljenja sam po onome sto gledam od njega ove dve sezone da je zasluzio te pare.

black & silver

black & silver
NFL Star
NFL Star

penban ::

BS do koske...

Ali aposlutno se slazem
Vise on zasluzuje te pare u Detroitu nego onaj konj od Suha

Napad ima dva igraca, sada tri da valjaju, a odbrana nema nikoga (govorim o prikazanoj igri, a ne o imenima)
Sekundari im je smesniji od naseg, a to dosta govori
Pa doveli su Quina iz Texansa,jedan od najboljih SS u ligi.Valjda će im on malo popraviti igru.

penban

penban
Moderator
Moderator

Ove godine da, ali sta je bilo prosle dve?
Gore valjda od ovoga ne moze, mada Lavici su to

penban

penban
Moderator
Moderator

Sezona 2013 - 14...Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, tracevi i spisak lepih zelja... - Page 32 968815_207268612761588_710866248_n

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

http://www.nj.com/jets/index.ssf/2013/07/mark_sanchezs_jets_west_camp_begins_today.html

Sezona 2013 - 14...Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, tracevi i spisak lepih zelja... - Page 32 13068218-mmmain

Hotdog ima svoj minicamp gde je on glavni baja

...mother of god

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

I ladno ga Geno Smith iskulirao za isti

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Zona do trona ::Daj KB.Very Happy 

I to je to...

Znači najbolji WR lige je dovoljan da te napravi winnin' fransizom dok sve ostalo je spašavaj se ko može... Hmmm...

I Stafford nije zaslužio te pare jer ima najboljeg WRa lige a očajan skor protiv momčadi koje se ne sastoje od 2 igrača...

Oooool rajt...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

It's now or never
Sezona 2013 - 14...Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, tracevi i spisak lepih zelja... - Page 32 0ap1000000216939

http://nfl.com/

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Konstantinov Veliki ::I ladno ga Geno Smith iskulirao za isti

A zasto se digla tolika prasina oko toga?Ok,mozda to nije bila tvoja namera,ali po medijima se samo pise o tome. Geno Smith je iskulirao kamp igraca sa kojim ce se u avgustu boriti za mesto startera.Kamp koji uopste nije obavezujuci za Gena...

A da pritom ne govorimo da je u pitanju kamp QB koji nema nikakve igracke kvalitete.Tolika se prasina podigla oko toga, covek bi pomislio da je Geno iskulirao kamp Marina ili Elwaya.Very Happy

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

Zona do trona ::
Konstantinov Veliki ::I ladno ga Geno Smith iskulirao za isti

A zasto se digla tolika prasina oko toga?Ok,mozda to nije bila tvoja namera,ali po medijima se samo pise o tome. Geno Smith je iskulirao kamp igraca sa kojim ce se u avgustu boriti za mesto startera.Kamp koji uopste nije obavezujuci za Gena...

A da pritom ne govorimo da je u pitanju kamp QB koji nema nikakve igracke kvalitete.Tolika se prasina podigla oko toga, covek bi pomislio da je Geno iskulirao kamp Marina ili Elwaya.Very Happy

http://en.wikipedia.org/wiki/Sarcasm

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

geno , geno smith. cudo od igraca.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Sezona 2013 - 14...Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, tracevi i spisak lepih zelja... - Page 32 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 32 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu