McNabb je isfrustriran sto njega niko ne voli. Ko ga sisa.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel Lg ::konjina
Danijel Lg ::ok
onda poni
Danijel Lg ::čovjek baci dve sezone uzastopno skoro 5000 y i čokolino sere
Zona do trona ::
Passing yds je mozda i statistika koja najmanje govori.
Stafford je,kao i Palmer u Raidersima,prosle sezone u dosta meceva jurio rezultat. Kada ides na pas,pas i pas,nabices jarde.
Ono sto je milion puta vaznije jeste TD - INT odnos,a tu je Stafford bio bas los. Bolje da imas QB koji ce baciti 3700-3800 yds i da ima 2/1 TD/INT odnos,nego da imas QB koji ima 5000 yds i negativan odnos TD/INT ili teka na nekoj nuli.
Na game passu prosle sezone sam veoma puno gledao Lionse,Bengalse i Brownse. Mit je da je Stafford imao uzasnu OL u pass protekciji. Staffford je prosle godine imao gomilu pasova kod kojih sam vrteo glavu,jednostavno kao da je na svakom mecu par puta imao neko pomracenje.
Ja bih bio malo zabrinut da dam tu lovu Staffordu,videcemo...
Danijel Lg ::ne znam
ako oćeš da imaš qb na kojeg se možeš pouzdati ta lova se danas mora dati
Staford donosi i atraktivnost u igri koje nije bilo baš previše do sada u Detroitu
kakvi sve igrači uzimaju veliku lovu on je svaki svoj dolar do sada zaradio
Danijel Lg ::što oprezno
Danijel Lg ::ne znam
ako oćeš da imaš qb na kojeg se možeš pouzdati ta lova se danas mora dati
Staford donosi i atraktivnost u igri koje nije bilo baš previše do sada u Detroitu
kakvi sve igrači uzimaju veliku lovu on je svaki svoj dolar do sada zaradio
Zona do trona ::
Da li znas da Stafford ima 1-29 skor protiv timova sa pozitivnim odnosom pobeda i poraza?
Konstantinov Veliki ::oprezno sam šokiran ovom statistikom
Danijel Lg ::da on ima odbranu kao što je ima recimo pejton pokidao bi sve živo
NFL Fans Serbia » Sezona 2013/14 » Preseason 2013-2014 » Sezona 2013 - 14...Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, tracevi i spisak lepih zelja...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu