Ali inace, ovo mi se cini sad sve manje-vise u redu.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::lista vise kao da je po kvalitetu,a ne ucinku...
mislim da je iovako previsoko na listipenban ::Carsl se vratio posle teske povrede, pa ajde i nekako da se uzme njegovo mesto, ali Fitz koliko god mislim da je dobar nije imao nikakvu sezonu i nije zasluzio da bude tako nisko kotiran....
Flekica je moga da bude u top 10, ali tamo su zacementirana mesta trojici qb-jeva
Peyton Manning ::mislim da je iovako previsoko na listipenban ::Carsl se vratio posle teske povrede, pa ajde i nekako da se uzme njegovo mesto, ali Fitz koliko god mislim da je dobar nije imao nikakvu sezonu i nije zasluzio da bude tako nisko kotiran....
Flekica je moga da bude u top 10, ali tamo su zacementirana mesta trojici qb-jeva
PO skidam kapu,al regular season prosek...penban ::Peyton Manning ::mislim da je iovako previsoko na listipenban ::Carsl se vratio posle teske povrede, pa ajde i nekako da se uzme njegovo mesto, ali Fitz koliko god mislim da je dobar nije imao nikakvu sezonu i nije zasluzio da bude tako nisko kotiran....
Imao je odlicnu sezonu. Narocito kako je odigrao PO.
Ni ja nisam neki njegov veliki fan, ali mora se priznati da je imao super sezonu.
Nemam pojma,meni se svidjelo kako je odigrao PO.Onako pravo šampionski,jebeš regularni dio sezone ako ništa ne uradiš u PO.Po meni je sazlužio da bude u top 10.Peyton Manning ::PO skidam kapu,al regular season prosek...penban ::Peyton Manning ::mislim da je iovako previsoko na listipenban ::Carsl se vratio posle teske povrede, pa ajde i nekako da se uzme njegovo mesto, ali Fitz koliko god mislim da je dobar nije imao nikakvu sezonu i nije zasluzio da bude tako nisko kotiran....
Imao je odlicnu sezonu. Narocito kako je odigrao PO.
Ni ja nisam neki njegov veliki fan, ali mora se priznati da je imao super sezonu.
vidim i da ljudi uglavnom glasaju na NFL.com da je previse visoko rangiran
pa da...penban ::Hm... manje-vise ocekivanih top 10
strasno...penban ::Tamo oko 50-og mesta
Velika nepravda
sumnjam da ce Watt biti u TOP 3penban ::1. AD
2. JJ Watt
3. Megatron
...
mojih top 3 za proslu sezonu
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu