Ne moz covek se seti kolko je utakmica igrao za Filu, ybg tollko ih je bilo ko ce to popamti
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::The Ravens are reportedly nearing a deal with free agent ILB Rolando McClain.
dr.dule ::dr.dule ::The Ravens are reportedly nearing a deal with free agent ILB Rolando McClain.
Ravens signed ILB Rolando McClain, formerly of the Raiders, to a one-year, $700,000 contract.
po meni ljudi su pokidali pijacu za male pare.
Kaepermicky ::Dolphins beše? mrzi me da bingujem.
Mifoche ::dr.dule ::dr.dule ::The Ravens are reportedly nearing a deal with free agent ILB Rolando McClain.
Ravens signed ILB Rolando McClain, formerly of the Raiders, to a one-year, $700,000 contract.
Чим сам видео пре месец дана да Оукланд планира да cut-ује Rolando-a, одмах сам знао да ћемо покушати да га потпишемо. GM Ozzie Newsome је најбољи познавалац играча са Алабаме, тако да верујем да се McClain неће показати као пањ.
Дечко је био убедљиво најбољи ILB проспект пре 3 године, јесте отишао мало прерано, али свакако је био таленат прве рунде. Кажу људи да му систем у Оукланду никако није одговарао, тј. да је идеалан за 3-4 одбрану. Није неки врхунски играч у coverage-у, али је одличан против трчања, што нама највише и треба. Прошле године смо имали неколико утакмица где смо дозволили преко 200 јарди по земљи, што је нечувено за Балтимор.
Најбоља ствар од свега је што је веома млад, тек 23 године, а и играће за више него смешне паре. Ако крене да се зајебава лако ће добити шут карту. Не сме се изгубити из вида да је дечко потписан као играч који је претходно отпуштен, па се неће рачунати у математици за добијање компензационих пикова за драфт следеће године.
dr.dule ::Mifoche ::dr.dule ::dr.dule ::The Ravens are reportedly nearing a deal with free agent ILB Rolando McClain.
Чим сам видео пре месец дана да Оукланд планира да cut-ује Rolando-a, одмах сам знао да ћемо покушати да га потпишемо. GM Ozzie Newsome је најбољи познавалац играча са Алабаме, тако да верујем да се McClain неће показати као пањ.
Дечко је био убедљиво најбољи ILB проспект пре 3 године, јесте отишао мало прерано, али свакако је био таленат прве рунде. Кажу људи да му систем у Оукланду никако није одговарао, тј. да је идеалан за 3-4 одбрану. Није неки врхунски играч у coverage-у, али је одличан против трчања, што нама највише и треба. Прошле године смо имали неколико утакмица где смо дозволили преко 200 јарди по земљи, што је нечувено за Балтимор.
Најбоља ствар од свега је што је веома млад, тек 23 године, а и играће за више него смешне паре. Ако крене да се зајебава лако ће добити шут карту. Не сме се изгубити из вида да је дечко потписан као играч који је претходно отпуштен, па се неће рачунати у математици за добијање компензационих пикова за драфт следеће године.
Rolando McClain ima talenta ali niti ima radnu naviku niti neko ponasanje , tacnije lik je olos. sada koliko uspeju da ga srede dobice korektnog igraca za male pare. Rolando da je pametan iskoristice priliku i otici sledece godine da igra za velike pare.
NFL Fans Serbia » Sezona 2013/14 » Preseason 2013-2014 » Sezona 2013 - 14...Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, tracevi i spisak lepih zelja...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu