hm
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel LG ::Majstor Miki ::ma samo paradajz da se uzme, varijacija na temu. sve ostalo ima.
bice uzeto
otvorio sam jedan tefter u koji pišem da ne zaboravim i tražim kasnije
znaci da znam sta me ceka u subotu...Robert De Niro ::biće, bićeDanijel LG ::a oće biti zajebancije
ja kad se malo opijem lupam gluposti, nebuloze, ispuštam čudne zvukove, brkam pojmove i reči. Doduše većinu svesno.
To samo kad sam na kampovanjima, izletima tj u prirodi.
Poslednji izmenio Peyton Manning dana Sre 20 Feb 2013, 13:24, izmenjeno ukupno 1 puta
Majstor Miki ::posle trećeg piva nebitna je amblaža, može i iz ruke
Majstor Miki ::po jedna limenka za prvo pivo da glumimo nobles, posle može i kanister
kod mene na rodjendanu otislo vise od 400,na 120 ljudi...Danijel LG ::oće 200 plastičnih biti ok
Danijel LG ::dakle karton limkenki i gepek dvoguza
Federico de Soya ::Ja sam krotak ko ovčica kad popijem. Samo bih pevao i smejao se. Nikad ni najmanji incident.
Peyton Manning ::kod mene na rodjendanu otislo vise od 400,na 120 ljudi...Danijel LG ::oće 200 plastičnih biti ok
Majstor Miki ::Federico de Soya ::Ja sam krotak ko ovčica kad popijem. Samo bih pevao i smejao se. Nikad ni najmanji incident.
+1
NFL Fans Serbia » Combine I (2013) » BL COMBINE - (15.06.2013. SUBOTA --> 16.06.2013. NEDJELJA) - DOGOVARANJE
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu