dosta je
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
au to je mnogo dobroMajstor Miki ::ako bi napravili ljute i neljute paprike u ulju onda bi ga uboli za 10...
dane sirimo sastojke iz dana u danDanijel LG ::sastojke napiši šta ti treba za sve pa ja prikupim i ceka nas
Majstor Miki ::Za paprike ulju.
zelena paprika, zelene papričice, beli luk, ulje, sirće vinsko, so, biber, peršun.
Za albansku
lepinje, tucana paprika, beli luk, ulje, tvrdi sir za rendanje
Danijel LG ::Majstor Miki ::Za paprike ulju.
zelena paprika, zelene papričice, beli luk, ulje, sirće vinsko, so, biber, peršun.
Za albansku
preciziraj sir
jel me zajebavas?Majstor Miki ::Danijel LG ::Majstor Miki ::Za paprike ulju.
Za albansku
preciziraj sir
kačkavalj, što suviji i smrdljiviji.
dosta je pola kile
Peyton Manning ::jel me zajebavas?Majstor Miki ::Danijel LG ::Majstor Miki ::Za paprike ulju.
Za albansku
preciziraj sir
dosta je pola kile
moj cale kupuje one budjave sireve...ne znam kako moze da jede to...Majstor Miki ::Peyton Manning ::jel me zajebavas?Majstor Miki ::Danijel LG ::Majstor Miki ::Za paprike ulju.
Za albansku
preciziraj sir
dosta je pola kile
šalim se, neki da zamiriše lepo preko lepinje
NFL Fans Serbia » Combine I (2013) » BL COMBINE - (15.06.2013. SUBOTA --> 16.06.2013. NEDJELJA) - DOGOVARANJE
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu