kb8 ::E to da...
Znam da je neki japanac zajebani...
danas najavih Jeretu da verovatno dolazis za dve nedelje,pa da ta subota mora da gori jos vise nego inace...Robert De Niro ::zajebani japanac, filipov adut svakog vikenda
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
kb8 ::E to da...
Znam da je neki japanac zajebani...
danas najavih Jeretu da verovatno dolazis za dve nedelje,pa da ta subota mora da gori jos vise nego inace...Robert De Niro ::zajebani japanac, filipov adut svakog vikenda
kb8 ::Auuu, to je to...
Fensy šmensy neko mjesto vako po slikama...
Majstor Miki ::meni dosta pašteta na hlebu i pivo kad je dobro društvo
vidi, ne znam, mozda ako dodjem u petak obidjem jednu porodicu tu koji su mi rod. Ostali su u Mrkonjicu, ali ne bih imao vremena za njih.Danijel LG ::ako dolaziš u petak da te računam za spavanje?
ako ja uspem da dodjem,mogli bi zajedno putovati...Robert De Niro ::super, sad sam racunao posto sam slobodan svaku drugu subotu, tu subotu 15.06. sam SLOBODAN. E, znaci, ako ne dobijem petak slobodan i budem u nedelju druga. Krenuo bih tim u 22:30 iz NS, a nazad u nedelju ujutru, pa nek me par sati kolega saceka... To kazem ako ne dobijem slobodno nista. A ako dobijem, eto mene u petak... Pumpa je u dilerstvu, tako to sa godisnjim ide tesko,, prosle nisam imao uopste. Ove kontam da cu imati, jer ce mi dati valjda zbog mora, pa mozda zato ne dobijem jos koji dan slobodan. Sve u svemu za sada sam siguran da dolazim. Naravno, da ne bude ne predvidjenih okolnosti.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu